Nadal szukam:(
Piosenki z filmiku pierwszego i czwartego nadal nie znalezione☹
Bardzo was proszę zainteresujcie się pomocą, jeżeli nie znasz udostępnij te 2 filmiki to zwiększy szansę na znalezienie piosenek.
Dziękuję za informację. Ja myślę, że gdzieś w internecie są te utwory.
Było do znalezienia w tym poście 4 piosenki. Wszystkie to instrumentalne. Jedna była poszukiwana 6 lat. Też mi pisali ( na innych stronach internetowych), że to są specjalne utwory do zwiastuna filmu i nikt nie znajdzie:/
2 się znalazły:)
2 zostały do znalezienia:(
Prawda jest taka, że te utwory są MEGA TRUDNE do znalezienia. Są mało znane i aplikacje do rozpoznawania utworów ich nie znajdują :(
Kiedyś pisałem e maila do producentów i nikt nie odpisuje:(
Nawet pod zwiastunem filmu napisałem komentarz i też cisza:(
Dodam jeszcze, że szukałem kiedyś wiele podobnych utworów (epic music, trailer music)Też było ciężko i się udało.
Odpowiedzi
Up
Up
Up
Up:(
Nadal szukam:( Piosenki z filmiku pierwszego i czwartego nadal nie znalezione☹ Bardzo was proszę zainteresujcie się pomocą, jeżeli nie znasz udostępnij te 2 filmiki to zwiększy szansę na znalezienie piosenek.
Te utwory najprawdopodobniej zostały skomponowane pod dany zwiastun/bajkę. Myślę, że nigdy nie zostały wydane poza nimi jako soundtrack/album/ep.
Uważam, że to niestety prawda, skoro od tylu lat nikt nic nie wie na ten temat.
Napisz do wytwórni/producenta. Największe szanse na jakieś konkretne info. O ile odpowiedzą ;)
Dziękuję za informację. Ja myślę, że gdzieś w internecie są te utwory. Było do znalezienia w tym poście 4 piosenki. Wszystkie to instrumentalne. Jedna była poszukiwana 6 lat. Też mi pisali ( na innych stronach internetowych), że to są specjalne utwory do zwiastuna filmu i nikt nie znajdzie:/ 2 się znalazły:) 2 zostały do znalezienia:(
Prawda jest taka, że te utwory są MEGA TRUDNE do znalezienia. Są mało znane i aplikacje do rozpoznawania utworów ich nie znajdują :( Kiedyś pisałem e maila do producentów i nikt nie odpisuje:( Nawet pod zwiastunem filmu napisałem komentarz i też cisza:(
Dodam jeszcze, że szukałem kiedyś wiele podobnych utworów (epic music, trailer music)Też było ciężko i się udało.
Up
Up