Piosenka z Sopot Festival 1987
Jodła88
Użytkownik
Poszukuję nagrania utworu chińskiej piosenkarki Wei Wei - "Nǐ shì wǒ de míngxīng", po polsku "Jesteś moją gwiazdą". Na wspomnianym festiwalu dostała ona wyróżnienie. Znalazłam jedynie krótki fragmencik na filmie poniżej - od 1:12 minuty. Może ktoś mi podpowie, na jakich stronach jej szukać?
Pobieranie danych...
Najlepsza odpowiedź
-
Witam. Czy możesz udostępnić link? Mam nagranie, ale jest złej jakości. Zamieściłem ją na YouTube.
Pobieranie danych...
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Szkoda, że nie masz tego tytułu zapisanego po chińsku, tj. chińskimi znaczkami, byłoby prościej. Proponuję poszukać na chińskich stronach tudou.com i youku.com (chyba, że je już znasz, to takie chińskie wersje YouTube). Wei Wei po chińsku pisze się 韦唯.
Dziękuję Ci za podpowiedź :) Ja w tłumacza wpisywałam i wyszło mi 你是我的明星. Może na tych stronach znajdę
Piosenkę znalazłam, ale nie na youtube czy innej znanej stronie, więc niebardzo mogę wstawić. W każdym razie wątek zamykam
Ojej! Może nie najlepsza jakość, ale bardzo Ci dziękuję za to nagranie!
Tylko trzeba ją pobrać [link:mediafire.com]
Przepraszam, że późno, ale... kolekcjonuję, zdjęcia, piosenki i artykuły z Sopotu 1987 i 1988. Gdzie można znaleźć piosenkę Wei Wei?
Ja niczego nowego nie znalazłam, tylko ten link powyżej, a Andrej82 zamieścił nagranie z festiwalu :)