Witam!
Czy ktoś pomoże mi zidentyfikować piosenkę ? Jest to utwór zagraniczny z listy przebojów lata 1994 roku w Polsce (często wówczas grywany w radio).
Witam! Dziękuje za odpowiedz! Nie mam żadnego linku, znam tylko melodie refrenu piosenki. Wiem, ze to za mało, ale może jednak ktoś podsunie pare tytułów.
Dziękuje za odpowiedzi, ale to nie te utwory. Ten o który mi chodzi nie jest popularny, byl grywany w radio pozna wiosna lub wczesnym latem 1994 r, później natomiast nigdy już go nie słyszałem ani w radio ani w TV… Moze ktoś na niego wpadnie, fajnie by było.
Pozdrawiam Was!
Kochani, dziękuje Wam wszystkim. Jesteście wspaniali, jednak żaden z tych utworów to nie ten, o który mi chodzi. Najbliższy tonacja jest ten utwór Michała Boltona, jednak to nie to…
Odpowiedzi
Można prosić o link - bez tego jest znacznie trudniej pomóc ;)
Witam! Dziękuje za odpowiedz! Nie mam żadnego linku, znam tylko melodie refrenu piosenki. Wiem, ze to za mało, ale może jednak ktoś podsunie pare tytułów.
A może podałbyś przynajmniej gatunek? Np. dance, pop, rock, rap...
Pop lub rock
Strzał...... Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm lub Aerosmith - Crazy
Wet wet wet "love is all around", chyba najpopularniejszy utwór 1994 roku.
Dziękuje za odpowiedzi, ale to nie te utwory. Ten o który mi chodzi nie jest popularny, byl grywany w radio pozna wiosna lub wczesnym latem 1994 r, później natomiast nigdy już go nie słyszałem ani w radio ani w TV… Moze ktoś na niego wpadnie, fajnie by było. Pozdrawiam Was!
Spokojna czy energiczna? Śpiewał mężczyzna?
Piosenka spokojna, śpiewał raczej mężczyzna.
Może Streets of Philadelphia
Kolejny strzał... Bryan Adams - Please Forgive Me lub Mr. Big - Wild World
Joshua Kadison "Jessie", w 1994 popularny ale potem już rzadko pojawiał się w radio i TV.
To i ja dodam coś od siebie: "Michael Bolton - Said I Loved You...But I Lied"
Kochani, dziękuje Wam wszystkim. Jesteście wspaniali, jednak żaden z tych utworów to nie ten, o który mi chodzi. Najbliższy tonacja jest ten utwór Michała Boltona, jednak to nie to…
To jeszcze jeden strzał z listy Billboard :"Babyface - Never Keeping Secrets"