Jest to wersja Club Edit, która pojawia się jako dodatek w niektórych wydaniach drugiego albumu "One Love". Remix zrobił Douglas Carr (bardziej znany przy produkcjach Ace of Base i innych szwedzkich). Przykład do odsłuchu: 41 minuta.
Ten album posiadam w oryginale na kasecie magnetofonowej a i jest nadal na czym odsłuchać takie pamiątki. Z ciekawości sprawdzę jaką wersję mam w swojej kolekcji :):), pozdrawiam.
@Cool_As_Ice To jest ten sam utwór wydany na nowo. Nie wiem z czego to wynika. Być może artysta zyskał przez lata oficjalną nazwę "Dj Fytch" a "Raggadag" to był jego początkowy pseudonim.
Wychodzi więc na to, że utwór na kasecie to "Dr. Alban – It's My Life (Raggadag Remix)" który w 2019 zyskał nowe wydanie "Dj Fytch - Thug Life".
Odpowiedzi
Jest to wersja Club Edit, która pojawia się jako dodatek w niektórych wydaniach drugiego albumu "One Love". Remix zrobił Douglas Carr (bardziej znany przy produkcjach Ace of Base i innych szwedzkich). Przykład do odsłuchu: 41 minuta.
Ten album posiadam w oryginale na kasecie magnetofonowej a i jest nadal na czym odsłuchać takie pamiątki. Z ciekawości sprawdzę jaką wersję mam w swojej kolekcji :):), pozdrawiam.
Ja to znam pod taką wersją:"Dr. Alban – It's My Life (Raggadag Remix)" , [link:discogs.com]
@Cool_As_Ice To jest ten sam utwór wydany na nowo. Nie wiem z czego to wynika. Być może artysta zyskał przez lata oficjalną nazwę "Dj Fytch" a "Raggadag" to był jego początkowy pseudonim. Wychodzi więc na to, że utwór na kasecie to "Dr. Alban – It's My Life (Raggadag Remix)" który w 2019 zyskał nowe wydanie "Dj Fytch - Thug Life".
No i wszystko jasne, dziękuje za sprostowanie <(^^,)>, pozdrawiam.