1 Matt Pokora Through The Eyes 2 SASH! i inni Raindrops 3 Kat Deluna In The End 4 Daniela Push It Up 5 Inna Hot 6 Alexis Never Miss A Moment 7 Danny Radio 8 Sylwia Grzeszczak Mijamy się 9 Alesha Dixon The Boy Does Nothing 10 Manian Turn The Tide 2008 11 Pakito Electro Music 12 Jennifer Hudson Spotlight 13 David Tavare If You Don?t Know My Name 14 Morandi Save Me 15 Josef Hedinger About Being Alone 16 September Because I Love You 17 Fragma Memory 18 James Morrison feat. Nelly Furtado Broken Strings 19 T.I. Live Your Life 20 Lady Gaga Poker Face
Sorki za spam ale nie mozna tu edytowac postow, wiec to moze byc: Video - Bedzie Pieklo Stefanie Heinzmann - The Unforgiven Resource/Tina Cousins - Hymn Britney Spears - Circus David Tavare - If You Don't Know My Name Geo De Silva - I'll Do You Like A Truck Kindervater/Nadja - Everytime You Need Me
Nie wiem ile podczas tej dwudziestki leci nowosci ale to chyba one. pozdro
siema. Wie ktos moze jak nazywa sie piosenka co leciala dzisiaj na esce kolo godziny 15.35-15.50 ??? Wiem ze fragment to ' param param pam param param param pam param... cu Know it, be Like it param param pam param.. To byl albo hop albo hip hop a wokalista mial lekko wysoki glos. Poda ktos tytul? z gory dzieki
Odpowiedzi
1 Matt Pokora Through The Eyes
2 SASH! i inni Raindrops
3 Kat Deluna In The End
4 Daniela Push It Up
5 Inna Hot
6 Alexis Never Miss A Moment
7 Danny Radio
8 Sylwia Grzeszczak Mijamy się
9 Alesha Dixon The Boy Does Nothing
10 Manian Turn The Tide 2008
11 Pakito Electro Music
12 Jennifer Hudson Spotlight
13 David Tavare If You Don?t Know My Name
14 Morandi Save Me
15 Josef Hedinger About Being Alone
16 September Because I Love You
17 Fragma Memory
18 James Morrison feat. Nelly Furtado Broken Strings
19 T.I. Live Your Life
20 Lady Gaga Poker Face
wiecej info: http://www.eska.pl/index.php?page=g20_voting
Video - Bedzie Pieklo
Stefanie Heinzmann - The Unforgiven
Resource/Tina Cousins - Hymn
Britney Spears - Circus
David Tavare - If You Don't Know My Name
Geo De Silva - I'll Do You Like A Truck
Kindervater/Nadja - Everytime You Need Me
Nie wiem ile podczas tej dwudziestki leci nowosci ale to chyba one.
pozdro
Wiem ze fragment to ' param param pam param param param pam param... cu Know it, be Like it param param pam param.. To byl albo hop albo hip hop a wokalista mial lekko wysoki glos. Poda ktos tytul? z gory dzieki
Może chodzi o Rampampam MINELLI