Szukam utworu lata 80/90, dane szczatkowe
Witam. Szukam utworu ktory grany byl na pewno w polowie lat 90. Ale cos mi sie kojarzy (choc sie moge mylic) ze pochodzi z lat 80. W kazdym razie - utwor przypomina nieco rytmy dj bobo - there is a party czy everybody. Na pewno nie jest to jednak dj bobo. Problem w tym ze nie znam praktycznie slow. Mam tylko lekkie skojarzenia: refren zaczyna sie od slowa „love” albo „life” (albo cos podobnego), a pozniej wystepuja slowa „everybody” albo „everyone”, light, sun? Jakos tak - niestety utwor slyszalem wiele lat temu jako dzieciak i nic wiecej mi do glowy nie przychodzi. Refren to byly takie typowe „chorki”.
Zmieniony przez XboXC
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Pierwsza mysl: Heath Hunter & the Pleasure Company - Revolution in Paradise, ale duzo niezgodnosci co do opisu i byloby za proste, bo to jednak byl hit tamtych lat i dosc znane ;)
Nie nie. To bylo znane ale nie kojarze zeby to byl hit wlasnie. Najbardziej przypomina ten utwor dj bobo. Moglbym rzec ze to on, ale sprawdzalem wszystkie jego utwory z tamtego okresu i jednak nie
Ja zaproponuję coś takiego:
Fajne, nieslyszalem tego;) ale to nie ten utwor tamten sie zaczyna slowem „L” (love life) tego jestem pewien na 100%. Wczoraj se nucilem ta piosenke ale dzis jak uslyszalem dj bobo to mi siw pomieszalo