Pilnie poszukuję tytułu piosenki!
Szukam piosenki, która od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie rytmem, niestety niezbyt pamiętam słowa. W teledysku śpiewał czarnoskóry mężczyzna w kapeluszu. Myślę, że to było coś w stylu piosenki o miłości, niestety niewiele pamiętam, ale mózg nie daje spokoju :P Od razu mówię, że nie jest to piosenka Willy William - Ego. Jest to starsza piosenka...
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Może pamiętasz coś więcej np. mniej więcej określ co to znaczy starsza piosenka. Może też zanuć/zagraj ten rytm. Na początek zaproponuję to:
Niestety z tym również jest ciężko. Piosenka wydaje mi się byc może 2007-2011 rok, aczkolwiek rytm mi trochę przypominał bliskość lat 90-tych. Wiem że to ogromna różnica, ale na prawdę niewiele pamiętam, a nie przestanę o tym myśleć, póki jej nie usłyszę :D Rytm ma taki w dość wolny... Na pewno była to popularna piosenka.
może coś Bruno Marsa:
To również nie to... nie była to piosenka żadnego z tych wykonawców. Może jednak to były te starsze lata... I jeżeli chodzi o rytm, to jeszcze wolniejsza od tych wysłanych powyżej. Taka piękna, wolna piosenka...
Nie do końca się zgadza, bo nie ma kapelusza, ale zaproponuję to:
Niestety też nie. Zanucilam trochę rytm, brzmi mniej więcej tak, A przynajmniej tak mi siedzi w głowie... głos okropny, ale po prostu muszę się temu poświęcić, haha
Sprawdź może to coś Ne-Yo:
Kurczę, też nie to... to nie ten rytm, co zanuciłam.. mogłam się lekko pomylić w rytmie, ale piosenka brzmi na pewno prawie identycznie :( szczególnie końcówka mojego nagrania, na pewno jest taka sama
Craig David
Nie :(
The Black Eyed Peas
Też nie.
will.i.am
Sugerujac sie jedynie nuceniem:
Lemar - If There's Any Justice
Nie ma tam kapelusza i nie wiem na ile to bylo popularne.
[edit]
Watpliwe, ale rowniez do sprawdzenia:
Lighthouse Family - Free
Też nie do końca się zgadza, ale zaproponuję: