Co to za rockowa piosenka?
Szukam rockowej piosenki, kiedyś usłyszałam ją na jakimś telefonie i mi się bardzo spodobała, niestety nie pamiętam wykonawcy ani tytułu piosenki. Piosenka była w stylu rockowym raczej nie w heavy metalowym, na początku grało pianino, a potem grała już gitara elektryczna itd. Piosenka była na pewno śpiewana przez mężczyznę, lub grupę składającą się z mężczyzn. Piosenka wydaje mi się, że jest z lat 2000- 2005 lub 2005-2010, raczej nie wydaje mi się żeby była starsza lub nowsza. Jedyne co pamiętam to kawałek fragmentu(który tutaj zamieszczam) jak leciała ta piosenka, oraz w telefonie, przy tej piosence, miała taki ciemny obrazek i na nim była chyba żółta mandala czy coś takiego (może to było coś charakterystycznego dla tego zespołu). Bym była wdzięczna za pomoc:)
Odpowiedzi
język pol czy ang ?
Była śpiewana po angielsku.
Mało prawdopodobne, ale może Stratovarius - Black Diamond?
Niestety to nie to:(
Niby w głowie gra, ale nie wiadomo jak się do tego zabrać ! Staram się dopasować jakieś słowa do tego nucenia, ale pierwsze myśli czy też luźne skojarzenia bez pozytywnych rezultatów jak dotąd.
Jeśli to pomoże,o ile dobrze pamiętam to w tej piosence dużo było słowa ,,stay" i chyba ,,heart stone".
Pierwsza propozycja ode mnie to :"Black Stone Cherry - Stay"
Niestety to nie ta
To podrzucę jeszcze: "Daughtry - It's Not Over" , choć tutaj po słowach raczej się nie zgadza !
To też niestety nie to:(