Witam ..zna ktoś może kto wykonuje tę piosenkę.?..:) ..Życie upływa nam szybko chwyć w swą dłoń każdy dzień Róże zeschnięte w wazonie,w nich widzę Ciebie we mgle Patrzę na zdjęcia ty w moich objęciach ten obraz w sercu wciąż mam, Ty w dalekich stronach ,ja bardzo stęskniona,kiedy nadejdzie ten dzień Ref: Zatańczymy w rytmie naszych serc będzie nam jak we śnie mi amore Twoje oczy błysną morzem gwiazd i usłyszę ti amor W twych ramionach miły znajdę się będzie nam jak we śnie mi amore Nim odejdziesz mocno przytul mnie ,będę czekać mi amor..
...jeśli ktoś zna bardzo proszę o wykonawce ,,,śpiewa to kobieta..:) POZDRAWIAM
Moi Drodzy potrzebuje pomiocy szukam z radia fest kilku piosenek : cześć jest w załączniku cześć ppodam tutaj :
1 miała tekst : POBIEGNIEMY TAM GDZIE SZCZYTY GÓR
Wysłano
6 dni temu
2 miała tekst : MORZE ŁOO NIECH FALE KOŁYSZĄ NAS , MORZE ŁOO NIECH NIKT NIE BUDZI NAS Z PIĘKNEGO SNU
Wysłano
6 dni temu
3 miala tekst : ZAGRAMY DLA WAS JESZCZE RAZ I BEDZIE OK
Wysłano
6 dni temu
4 miała tekst : BO ŻYCIE TO SIRTAKI
Odpowiedzi
..Życie upływa nam szybko chwyć w swą dłoń każdy dzień
Róże zeschnięte w wazonie,w nich widzę Ciebie we mgle
Patrzę na zdjęcia ty w moich objęciach ten obraz w sercu wciąż mam,
Ty w dalekich stronach ,ja bardzo stęskniona,kiedy nadejdzie ten dzień
Ref: Zatańczymy w rytmie naszych serc będzie nam jak we śnie mi amore
Twoje oczy błysną morzem gwiazd i usłyszę ti amor
W twych ramionach miły znajdę się będzie nam jak we śnie mi amore
Nim odejdziesz mocno przytul mnie ,będę czekać mi amor..
...jeśli ktoś zna bardzo proszę o wykonawce ,,,śpiewa to kobieta..:) POZDRAWIAM
Moi Drodzy potrzebuje pomiocy szukam z radia fest kilku piosenek : cześć jest w załączniku cześć ppodam tutaj : 1 miała tekst : POBIEGNIEMY TAM GDZIE SZCZYTY GÓR Wysłano 6 dni temu 2 miała tekst : MORZE ŁOO NIECH FALE KOŁYSZĄ NAS , MORZE ŁOO NIECH NIKT NIE BUDZI NAS Z PIĘKNEGO SNU Wysłano 6 dni temu 3 miala tekst : ZAGRAMY DLA WAS JESZCZE RAZ I BEDZIE OK Wysłano 6 dni temu 4 miała tekst : BO ŻYCIE TO SIRTAKI
W Odpowiedzi do Gość :