Muzyka z filmiku
Bardzo pilnie potrzebuję pomocy
wajderyk
Użytkownik
☹BŁAGAM POMÓŻCIE MI ZNALEŹĆ TE PIOSENKI☹
Jeżeli znajdziecie tytuł jednej, dwie lub wszystkie ŚMIAŁO PISZCIE❗❗❗Jeżeli macie filmik z youtube lub stronę internetową podajcie link z tytułem piosenki.
Próbujcie szukać wszystkimi waszymi sposobami. Przeszukajcie jak tylko to możliwe: aplikacjami do rozpoznawania utworow, na youtube, google, na stronach internetowych, szukajcie hasłami np. epic music, soundtrack music, instrumental itd.
☹BARDZO MI ZALEŻY NA TYCH PIOSENKACH☹BŁAGAM WAS. ❗TYLKO WY MOŻECIE MI POMÓC❗
KAŻDA propozycja mile widziana!!!
Filmiki Nagrania z playlisty:
Pobieranie danych...
Pobieranie danych...
Filmik drugi: OD 0:00 do 0:15
Pobieranie danych...
Pobieranie danych...
Filmik czwarty: Wykonawcą jest chyba Nick Murray, niestety nie znalazłem tytułu i pełnego nagrania☹
Zmieniony przez LesteroV
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Up
BŁAGAM POMÓZCIE!!!!!!!
Up
mistrzu weź po kolei te filmiki sprawdz z jakiego programu/ filmu/ audycji pochodza. Wyszukaj na necie kto tworzył muzykę do tego albo jaka wytwornia produkowala muzyke i na stronie wytwórni trzeba szukać
Popularne wytwórnie to sonoton, atmosphere, arkadia itp
inaczej my tu chyba nic nie zdzialamy
Wszystko już przeszukałem i nic. Soundtracki z tych filmów, trailer music, epic music, aplikacjami do rozpoznawania muzyki. Nawet ktoś kiedyś mi napisał wykonawcę z moany ale nigdzie nie ma tej piosenki. Możliwe że to nie jest Nick Murray. Bo kiedys też szukałem muzyki z zwiastunu Alpha i tam ktoś podał wykonawcę i okazało się że to nie był ten wykonawca, też miałem ogromny problem w znalezieniu tej piosenki, ale inna osoba już ją znalazła. Ale nadal te 4 pioseki nie znalezione. Już kilka lat tego szukam. przeszukałem już wszystko wiele razy i nic nie znalazłem.
Wszystkie dodatkowe informacje są w opisie tych filmików jakie tam podałem. Musicie kliknąć i na youtube jest opis pod filmikiem.
Wierzę, że znajdzie się osoba która znajdzie te piosenki.
Up
Up
NADAL PILNIE SZUKAM TYCH PIOSENEK!!!!!! Błagam zainteresujcie się tematem!!!!!!!!!!!!!
Up
Up
Nadal PILNIE szukam tych piosenek
Up
Tak nadal tego szukam, ale nikt nie chce pomóc i to mnie martwi
Up