Co to za piosenka ?
Piosenka do niedawna (z 3 lata temu) często leciała w radiu na RMF Maxx, na innych stacjach typu RMF FM i ZET prawie napewno tego nie grali. Kto jest wykonawcą tego utworu ? Martin Solveig ? Może Calvin Harris albo Avicii ? Czy ktoś inny ? Nie wiem czy zagrałem to tak dokładnie jak to było w oryginale, ale myślę, że mniej więcej jest dobrze. Może komuś z Was coś przyjdzie do głowy. Tak myślę, że czasami mogli to też grać na Eska TV, bo wiele kawałków, które są grane na RMF Maxx są też grane na Eska TV. No może jeszcze skoro Eska TV to też Radio Eska można wziąć pod uwagę. Ja to jednak słyszałem na RMF Maxx więc o reszcie się wypowiadam z dystansem.
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
mi się kojarzy z
To jeszcze coś innego - to co zagrałem to nie jest melodia wokalu jeśli ktoś z Was tak myśli tylko to rzeczywiście była zagrane na takim syntezatorowym brzmieniu. Także tutaj nie robiłem, że tak powiem klawiszami za wokal tylko zagrałem rzeczywiście to co było grane na syntezatorze w oryginale (mniejsza o to czy grane czy poskładane klockami w jakimś FL Studio, Abletonie, itp. ale taka fraza na tym syntezatorowym brzmieniu rzeczywiście była w tym kawałku).
A na Stars.tv i na całej Polsce tego nie puszczali?
@LesteroV Żebym ja to wiedział - nie mam pojęcia. :(
Ta piosenka nie miała słów?
Moja propozycja:
Dzięki Dominika1408 - to o to mi chodziło. Jesteście super !