Znacie może tytuł, wykonawce piosenki z reklamy Ery w której dziewczyny zjeżdżają na sankach, a w sumie to ciągnie je taki koleś na takim skutarze śnieżnym [ nie wiem czy mnie zrozumieliscie;P ale jakby sie ktos domyślił to błagam o pomoc ;)] Z góry dzięki za odpowiedź ;))
co prawda juz poruszałem te wątki ale że nie dostałem satysfakcjonującej odpowiedzi to powtórzę: mam na myśli 1 reklamę Skody gdzie omawiana była historia człowieka który wie co dobre (melodia tak typu funky) 2 reklamę opla z dzunglą i papugą gdzie przewija się tekst [zapisany fonetycznie ;)] Go-Go Go-Go-Goł 3 no i ostania reklama nowego magazynu o nazwie jak znany program czyli Top Gear Wszystkie pilne i ważne więc proszę o odpowiedź ;)
A może ktoś z Was wie, jaka piosenka przewija się w reklamie kawy Jacobs Balance? Tekst zaczyna się od słów "When I met You, it was love at first sight..." Serdecznie proszę o pomoc. :)
dobra sam sobie odpowiem na powyższe: pisenka z reklamy fabii combi jest autorstwa Malte Hagemeister'a i została (podobno) nagrana specjalnie na życzenie Skody. Nie znalazłem jej niestety w formie mp3. Lipa...
Odpowiedzi
dzięki
jaki to utwór?
- rhesus - just let go
- Asher Lane - New Days
a jeśli chodzi o tą reklamę banku tudzież kredytu, z tymi skarpetkami co są przez okno wyrzucane to kawałek:
Abel Klooz - Time Is Precious
1 reklamę Skody gdzie omawiana była historia człowieka który wie co dobre (melodia tak typu funky)
2 reklamę opla z dzunglą i papugą gdzie przewija się tekst [zapisany fonetycznie ;)] Go-Go Go-Go-Goł
3 no i ostania reklama nowego magazynu o nazwie jak znany program czyli Top Gear
Wszystkie pilne i ważne więc proszę o odpowiedź ;)
Tekst zaczyna się od słów "When I met You, it was love at first sight..."
Serdecznie proszę o pomoc. :)
pozxdrawiam ;*;*;*