Utwór z eska.tv - brak rozkładu
ggrzesiek_we
Użytkownik
Witajcie! Od dłuższego czasu polowałem na pewien utwór, który najpierw słyszałem w radiu, później mignął gdzieś na eska tv. Niestety niezdarny ja nie zdążyłem zerknąć tytułu. Na stronie eska.tv brak jakiegokolwiek sensownego rozkładu - więc nie mogłem sprawdzić. Otóż przypadek ciężki : - utwór stosunkowo nowy (2016 - 2018) - żeński wokal - ciężki bass (przypomina odrobinę nawet jakieś smyczki - nie żadna " łupanka") - słowa jakiekolwiek ciężko zrozumieć ( raz słyszałem to w pewnej odległości od odbiornika, dwa laska ma specyficzny akcent)
Jeżeli macie jakiekolwiek pomysły to wrzucajcie, przejrzę wszystko, pucuje mi to po głowie już dłuższy czas.
Najlepsza odpowiedź
-
Witam, jak dla mnie to :"Julia Michaels - Issues"
Zmieniony przez Cool_As_Ice
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Pamietasz cokolwiek z teledysku?
Na pierwszy ogien: Feder - Goodbye
Klimat bardzo podobny. Kątem oka widziałem tak na prawdę, że na teledysku była tylko ta dziweczyna, żadnej bardziej złożonej akcji.
Wiem, że nie podałem za dużo informacji, ale jeżeli jakakolwiek lampka zapali się w głowie, wrzucajcie propozycje.
Sugerujac sie jeszcze tym specyficznym akcentem: Mahmut Orhan - Feel, ale to dosc popularny utwor ;)
Nic z takich arabskich klimatów. Masakra - pogrywam troche na gitarze, postaram sie pozniej wrzucic nawet durną melodię - zobaczymy.
Do tego czasu wrzucać wszystko co wpadnie do głowy. Ozłocę jak się znajdzie :D Akcent specyficzny - miałem na myśli raczej prawie czysto Angielski - mają swoje zaciągańce.
Próbowałem przegrzebać na stronie eska.tv ale nie mają żadnego rozkładu. Generalnie mogę powiedzieć że było to w granicach 9:40-10:20 dzisiaj na EskaTV, następnym utworem było out my mind od Dj Antonio
Dodana melodia którą zapamiętałem z tego dziadostwa
puscilem twoje granie przez wykrywacz i wyskoczyło mi
Garbage - Cherry Lips
ale chyba to zły strzał