W teledysku szukanej przeze mnie piosenki wykonawczyni jest sklonowana 4 razy na kazdym siedzeniu samochodu. Jest to bardzo melodyjny utwór i myśle ze napewno go ktos zna. Dlatego prosiłbym o odpowiedz, najlepiej jak najszybsza. Pozdrawiam:)
ja ostatnio widziałam w sklepie HOUSE taki teledysk ze dzieczyna jest wieziona na lózku szpitalnym po korytarzu chyba w szpitalu psychiatrycznym potem pokazana jest cala sala i wszyscy tam tancza,piosenka jakas elektroniczna na poczatku troche wolna p[otem w refrenie bardzo szybka moze ktos cos kojarzy??:face-crying:
Szukam piosenki , której teledysk trochę pamietam , jest to raczej stara piosenka , wykonywana przez murzyna/m@&%#nów Pamiętam że był to bardzo kolorowy teledysk , był on `bajkowy` postacie i inne był właśnie bajkowe. Pamiętam murzyna z afro i bodajrze dwie kobiety z nim . Nie pamiętam słów :( a na końcu teledysku odjeżdżali w trójke na wózku golfowym . kojarzy ktoś ? prosze o odpowiedź , jesli nie tu to na [email protected] :)
szuka:face-crying:m piosenki, b:face-crying:yć może jest :face-crying:rosyjska- teledysk kręcony jest na plaży- najpierw spiewa spokojnie jakiś kolo a późnije dodano basów i tańczą laski i takie usta w tle- zajeb,,,,ista nuta :( pomóżcie:face-crying:
Poszukuje takiego teledysku,w którym to akcja działa sie w szpitalu psychiatrycznym.była tam więziona kobieta,dawali jej zastrzyki na krzesle,ona prubowala sie uwolnic,lekarze i reszta pacjentow tanczyla do okola jeden grubszy pacjent biegal po torach na kotrych jezdzily pociagi wykorzystywane w polsce,te co ciągną wagony z węglem :face-crying: opisem przypomina teledysk wzyej wymieniony
Siema, też potrzebuje pomocy, od kilku dni chodzi mi po głowie pewna piosenka, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani wykonawcy. W teledysku występowała brunetka w różnych przebraniach, m.in. jako bokserka i bizneswoman. Zaczynało się grą na pianinie. Piosenka wolniejsza. Często można ją było usłyszeć w radiu czy na Vivie jakieś pół roku temu, można troszkę więcej. Nie pamiętam słów... Mam nadzieje że ktoś zna ten kawałek i pomoże bo nie daje mi to spokoju :)
czesć szukam piosenki znam tylko fragment teledysku śpiewa facet ktoś chodzi po moście piosenka powolna popłakałam się przy niej plis pomórzcie :face-crying::face-crying:
Odpowiedzi
Pamiętam że był to bardzo kolorowy teledysk , był on `bajkowy` postacie i inne był właśnie bajkowe.
Pamiętam murzyna z afro i bodajrze dwie kobiety z nim .
Nie pamiętam słów :(
a na końcu teledysku odjeżdżali w trójke na wózku golfowym .
kojarzy ktoś ?
prosze o odpowiedź , jesli nie tu to na [email protected] :)
szuka:face-crying:m piosenki, b:face-crying:yć może jest :face-crying:rosyjska- teledysk kręcony jest na plaży- najpierw spiewa spokojnie jakiś kolo a późnije dodano basów i tańczą laski i takie usta w tle- zajeb,,,,ista nuta :( pomóżcie:face-crying:
:face-crying: opisem przypomina teledysk wzyej wymieniony
piosenke spiewa mężczyzna .
jakbym miała zaśpiewać to tekst brzmi :
parapapapapapa papa papa .
itd.
zna ktoś ????????:face-smile:
:face-crying::face-crying:
2)[link:z0r.de]
Jak sie nazywaja?
:face-plain:
:face-crying: