Od kilku dni poszukuję jednej piosenki z zumby. W tle słychać tylko pogwizdywanie i jakiś facet śpiewa ''che che che reche che re che..'' - i to jest wszystko, bo innych słów nie ma. Jest to taki utwór na rozgrzewkę ani nie za wolny ani za szybki. Zaznaczam, że nie jest to piosenka Gustavo Limy.
kamkot i wajderyk niestety to nie jest to czego szukam :( jedyne słowa które tam padają to yo tengo bailar i coś tam jeszcze a potem whop whop whop whop whop woah woah coś w tym stylu
madziazem niestety nie, tamta się typowo zaczynała od słów ay ay ayayayay i nawet rytm/ melodia wydaje mi się podobne ai se eu te pego ale to nie ona :D
Ja cały czas poszukuje jednej hiszpańskiej piosenki cos w stylu flamenco, przypomina trochę corridę (walke toreadora z bykiem :)). I w refrenie jest "aj jaj jaj, aj jaj jaj". Śpiewa to facet. W piosence niekiedy momentami slychac jak klaszczą.
Szukam jej i znaleźć nie mogę....
Odpowiedzi
Poszukuje piosenki z zumby, szybka często padają słowa u u (lub woah, woah) i jest także boom boom boom boom boom boom
@madziazem może to?
Witajcie.
Od kilku dni poszukuję jednej piosenki z zumby. W tle słychać tylko pogwizdywanie i jakiś facet śpiewa ''che che che reche che re che..'' - i to jest wszystko, bo innych słów nie ma. Jest to taki utwór na rozgrzewkę ani nie za wolny ani za szybki. Zaznaczam, że nie jest to piosenka Gustavo Limy.
@Sandra10 to Marimba z płyty ZIN 72
@Madziazem vengaboys-boom boom boom?
@kamkot dzięki bardzo za pomoc :) Znalazłam, choć nie wiem skąd pobrać sam ten kawałek w mp3. Dla zainteresowanych zamieszczam. Od minuty 0:43
kamkot i wajderyk niestety to nie jest to czego szukam :( jedyne słowa które tam padają to yo tengo bailar i coś tam jeszcze a potem whop whop whop whop whop woah woah coś w tym stylu
@madziazem Może to?
Hej hej, poszukuję trzech piosenek z zumby już jakiś czas:
Liczę na was, znalazłam na tym forum już kilka piosenek z mojej zumby ! <3
Szukam piosenki zaczyna się od Sofiaaaa później jest uno dos tres
Zanalazłam piosenkę, której szukałam, gdyby kiedyś ktoś poszukiwal to :
Kasia_96 czy Twoja 1 piosenka to nie bedzie "el cheke cheke" wydaje mi się ze to jeest głos podobny do M. Telo
madziazem niestety nie, tamta się typowo zaczynała od słów ay ay ayayayay i nawet rytm/ melodia wydaje mi się podobne ai se eu te pego ale to nie ona :D
Ja cały czas poszukuje jednej hiszpańskiej piosenki cos w stylu flamenco, przypomina trochę corridę (walke toreadora z bykiem :)). I w refrenie jest "aj jaj jaj, aj jaj jaj". Śpiewa to facet. W piosence niekiedy momentami slychac jak klaszczą. Szukam jej i znaleźć nie mogę....
Znalazłam.
Zamieszczam, bo wiem, ze ktos jakis czas temu tez tego szukał