To nie jest jakaś dynamiczna piosenka, ani taneczana ani tego typu. Ta piosenka George’a Harrisona to w ogóle nie te klimaty. Najbardziej fragmentami te piosenka przypomina mi Hope of deliverence Paula Macartneya zwłaszcza jak jest taki fragment „When it will be right, I don't know
What it will be like, I don't know” to wtedy właśnie najbardziej przypomina mi piosenkę która szukam. To jest taka spokojna ale rytmiczna piosenka, coś typu jak sound of silence albo może nawet bardziej jak miss robinson
Niestety to nie to, piosenka która szukam nie jest dynamiczna w ogóle nie w stylu Elo. Ale dziekuje za propozycje i proszę o więcej może akurat ktoś trafi
Odpowiedzi
To nie jest jakaś dynamiczna piosenka, ani taneczana ani tego typu. Ta piosenka George’a Harrisona to w ogóle nie te klimaty. Najbardziej fragmentami te piosenka przypomina mi Hope of deliverence Paula Macartneya zwłaszcza jak jest taki fragment „When it will be right, I don't know What it will be like, I don't know” to wtedy właśnie najbardziej przypomina mi piosenkę która szukam. To jest taka spokojna ale rytmiczna piosenka, coś typu jak sound of silence albo może nawet bardziej jak miss robinson
.
.
Przyjaciele postarajcie się
.
????????♀️
.
.
Jakieś pomysły?
Up
całkowity strzał- ELO- Confusion
Niestety to nie to, piosenka która szukam nie jest dynamiczna w ogóle nie w stylu Elo. Ale dziekuje za propozycje i proszę o więcej może akurat ktoś trafi
Jeśli "Przyjaciele postarajcie się" to strzelę z czapy, może to:
FRIENDS - Theme Song
To może REM...
.