"Wybacz nie wiedziałem wybacz okłamałem wybacz mi " Kojarzy ktoś ?
szakal1234
Użytkownik
Witam serdecznie mam troszkę mała misje dla was wczoraj wracałem w NL i na płycie leciała piosenka w którym były słowa "Wybacz nie wiedziałem wybacz okłamałem wybacz wybacz mi" i refren " Lajla lajla lajla lajla lajla lajla laj 2x" ktoś może zna tą piosenkę ? Piosenka jest stara ja jej znaleźć nie mogę choć słowa takie proste prosze was o pomoc z góry dzieki i pozdrawiam :)
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Google mówi że to
Cliver - Proszę wybacz
Wlasnie szukałem znalazłem lecz tego refrenu nawet nie ma nie ma szans ze to jest jakis remix orginalna piosenka nie wiem jak tego szukać pytałem nawet mamy haha i nie przypomina sobie nie wiem czy pisac do znajomego starego troche wstyd xD ale wiem ze taki był ref w tym jak pisałem szukam dalej jak znajde napisze hehe ale dzieki za wszystko :)
Kiedyś piosenkę z podobnym refrenem wykonywał Kris...lub jakoś tak :).Tekst i muzyka z tego co pamiętam Krzysztof Krawczyk ale wydaje mi się że to nie ten Krawczyk. Piosenka ma już kilka lat i była wydana przez firmę Blue Star. Ja ją miałem na jakiejś składance i nie wiem czy to nie było w okresie kiedy nagrywał Rytm piosenkę "Lato"
Proszę wybacz nie wiedziałem Proszę wybacz okłamałem Proszę wybacz, wybacz mi.
Dziś widzimy się ostatni raz To ostatnia noc przed nami jaką los nam dał W moje dłonie otrzyi łzy I powiedz czy wybaczysz mi