Proszę wybacz ale Twoje nucenie skojarzyło mi się z -> Maggie Reilly - Everytime We Touch
heh a mi sie skojarzylo z U2 Miss Sarajevo
tylko że to spokojne nagranie a szukamy chyba czegos szybkiego możliwe że dyskotekowego.
ej, w tej piosence co szukasz są gitary czy sam plastik tzn. syntezatory
RRob, bardziej syntezatory. Wiesz, u nas w pracy non stop gra RZP i to jeden z tych ich numerów z lat 80.
Werk, Meggie jest super, ale to coś "męskiego" :)
nosz kurna mam to na koncu języka. Kojarzę, wiem że to nawet mam gdzies w zbiorach.
jakby dalo radę moglbys zanucic dalej po refrenie? jak nie da rady to trudno. nic sie nie stanie
RRob, nie dam rady :/. Wiem tylko, że ten refren jest tak jakby 2 razy powtórzony w ten sposób, w który "zanuciłem". Jakbyś coś odnalazł, daj znać :)
pzdr
a jak moje propozycje z 1 strony?
giguklu, niestety nie. Beds are burining nawet w tych komercyjnych stacjach lecą i to od razu wykluczyłem, classix też nie. ale dzięki za próbę :)
no właśnie, a jak oceniasz popularność tej piosenki? często leci w różnych stacjach, czy jest to raczej jakaś rzadka perełka?
Pozwolę sobie wrzucić jeszcze jedną propozycję: Midge Ure - If I Was
Możesz też próbować szukać pod poniższym linkiem i zmieniać roczniki :) Dużo słuchania, ale jeśli to kawałek stosunkowo znany, to musi znaleźć się na którejś liście
Odpowiedzi
Proszę wybacz ale Twoje nucenie skojarzyło mi się z -> Maggie Reilly - Everytime We Touch
heh a mi sie skojarzylo z U2 Miss Sarajevo
tylko że to spokojne nagranie a szukamy chyba czegos szybkiego możliwe że dyskotekowego.
ej, w tej piosence co szukasz są gitary czy sam plastik tzn. syntezatory
RRob, bardziej syntezatory. Wiesz, u nas w pracy non stop gra RZP i to jeden z tych ich numerów z lat 80.
Werk, Meggie jest super, ale to coś "męskiego" :)
nosz kurna mam to na koncu języka. Kojarzę, wiem że to nawet mam gdzies w zbiorach.
jakby dalo radę moglbys zanucic dalej po refrenie? jak nie da rady to trudno. nic sie nie stanie
RRob, nie dam rady :/. Wiem tylko, że ten refren jest tak jakby 2 razy powtórzony w ten sposób, w który "zanuciłem". Jakbyś coś odnalazł, daj znać :)
pzdr
a jak moje propozycje z 1 strony?
giguklu, niestety nie. Beds are burining nawet w tych komercyjnych stacjach lecą i to od razu wykluczyłem, classix też nie. ale dzięki za próbę :)
no właśnie, a jak oceniasz popularność tej piosenki? często leci w różnych stacjach, czy jest to raczej jakaś rzadka perełka?
Pozwolę sobie wrzucić jeszcze jedną propozycję: Midge Ure - If I Was
Możesz też próbować szukać pod poniższym linkiem i zmieniać roczniki :)
Dużo słuchania, ale jeśli to kawałek stosunkowo znany, to musi znaleźć się na którejś liście