Co to za piosenka ? Lata 80/90
Witam, poszukuje piosenki obco jezycznej możliwe ze angielskiej z lat 80-90 (nie modern talking), śpiewanej przez dwóch dojrzałych mężczyzn w wieku ok 40+(wiek okresliłem że słuchu), gatunek tego utworu to rock lub ballada rockowa, może pop. Dodam ze na poczatku tej piosenki słuchać burze, uderzenie pioruna. Czy w czasie utworu też ? hmm nie pamietam strasznie mi zalezy na tej piosence prosze o pomoc
Najlepsza odpowiedź
-
Zmieniony przez giguklu
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Modern talking sexy lover?
Modern talking Your my heart your my soul
kojarzę chyba o jakas piosenke Ci chodzi chodz według moich kryteri modern talking odpowiada kryteriom a moze C-block keep moving teledysk na ksiezycu
To musi byc c-block keep moving najblizej naszego nieba i księzyca sprawdz to
Hey grzegorz to nie bedzie Modern Talking. c-block tez nie bo w piosence o ktora mi chodzi nie ma rapu
Niestety to nie to, wydaje mi się że to będzie trudno odnaleźć bo to będzie jakaś niszowa piosenka, a nie hit. Słuchałem jej na kasecie magnetofonowej jak byłem dzieckiem, na tej kasecie było też Roxette - Listen To Your Heart, dr alban - it's my live . Mniej więcej te czasy te klimaty.
pomogę podaj tylko troche więcej szczegółów jezeli kojarzysz cokolwiek bedzie łatwiej ;-)
tonę w takich vinylach chociaz tez szukam tam jednej piosenki;-)
było słychać piorun był przed zaczęciem piosenki to na pewno, nie jest to też Michael Jackson miał jedną piosenkę która się zaczynała piorunem przed
prócz pioruna cos jeszcze pamiętasz bo tych teledysków było troche ehhe
gatunek muzyki rock?
ostatni raz słyszałem tą piosenkę możne 20 lat temu :P ale chodzi mi po głowie co jakiś czas
rock może pop nie za szybka, ale i nie kołysanka