Mam całą płytę, podpisaną jako wide screen. Niestety nie jest to wide screen. Kiedyś leciało to Digitally imprted więc napewno to nie jest jakiś niszowy projekt
łoooooo dzięki! tyle lat tego szukałem. Ale z drugiej strony zabiliście mi ćwieka, bo to znaczy że to nie jest jeden wykonawca tylko kilku i muszę wszystkie je tutaj zamieścić. Więc stay tuned
Dobra. Wyciąłem z piosenek najważniejsze momenty i wszystkie ze sobą złączyłem. Między piosenkami są wyciszenia żeby wiadomo gdzie się kończy jedna a gdzie druga. Oryginalne przejścia są płynne.
Heh znalazłem sam, tak troche przypadkiem nawet xD. Oto lista tytułów włącznie z odgadniętym powyżej
1. Sirus - An Eye for An Eye (Halo Varga Mix) 2. The Arc - Echobeach (Yekuana Remix) 3. Minimalistix - Struggle for Pleasure (Filterheadz Remix) 4. Greed - Strange World (Blackwatch mix) 5. Donna Lewis - Take Me Over (Dino Lenny mix) 6. Rouge - Jingalay' (Praha Remix) 7. Art of Trance - Monsoon 8. Groovaholic - Nepal (Praha Remix) 9. Karuma - On Y Va (Silvio Ecomo Remix) 10. The Traveller & In Motion - Believe (Original Mix) 11. Frank Brook - Daywalker 12. Roland Klinkenberg - Inner Laugh (James Holden Remix) 13. Sonorous - Glass Garden 14. Dave Kane - Clarkness (Slacker Remix 15. Indiana - In My Veins (Adam Dived Mix)
Odpowiedzi
jakiś remix, może ten :face-devil-grin:
Kurde jakieś problemy są z wrzucaniem plików, poskracam je i połącze je ze sobą.
1. Sirus - An Eye for An Eye (Halo Varga Mix)
2. The Arc - Echobeach (Yekuana Remix)
3. Minimalistix - Struggle for Pleasure (Filterheadz Remix)
4. Greed - Strange World (Blackwatch mix)
5. Donna Lewis - Take Me Over (Dino Lenny mix)
6. Rouge - Jingalay' (Praha Remix)
7. Art of Trance - Monsoon
8. Groovaholic - Nepal (Praha Remix)
9. Karuma - On Y Va (Silvio Ecomo Remix)
10. The Traveller & In Motion - Believe (Original Mix)
11. Frank Brook - Daywalker
12. Roland Klinkenberg - Inner Laugh (James Holden Remix)
13. Sonorous - Glass Garden
14. Dave Kane - Clarkness (Slacker Remix
15. Indiana - In My Veins (Adam Dived Mix)
Płyta nazywa się Widescreen:16:9:V1