Pomożecie???
Witam :) Ponawiam swój wątek z przed kilku miesięcy.Otóż szukam teledysku z lat 90'.Bardzo spokojna piosekna,śpiewana przez kobietę.Jeden z epizodów w teledysku to,że wokalistka jedzie albo siedzi bądź stoi przy odkrytym aucie (cabrio albo jakiś pickup) Nie pamiętam dokładnie szczegółów ale miejsce i aranżacja teledysku jest gdzieś na pustyni bodajże.Wokalistka w refrenie piosenki śpiewa, tak przeciągając "staaaaay","waiiiit",lub jakieś podobnie dźwięczne słowo.
Najlepsza odpowiedź
-
Mam!!! Mam!!! Może trochę odbiega od w/w opisów (za co przepraszam) ale Wiecie,minęło ok 25 lat...:P Zdrowych i wesołych Świąt wszystkim życzę :)
Pobieranie danych...
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Ja coś kojarzę jeśli chodzi o klimaty. Jakiś czas szukałem fajnych utworów. Jak sobie przypomnę to dam tu propozycję.
Takie moje skojarzenie, teledysk się nie zgadza ale reszta pasuje.
A ja proponuje autorowi pytania 'trzymac' sie jednego watku i ow odswiezac zamiast zakladac kolejne z tym samym zapytaniem (to juz czwarte, to samo), bo jaki to ma sens? ;)
Niritti,no niestety nie to :( Lestero V chciałem 3 poprzednie usunąć ale nie wiem jak...
Niritti, ta piosenka o którą mi chodzi jest o wiele spokojniejsza a aranżacja ma miejsce cały czas gdzieś na pustyni,jakaś Arizona...no nie pamiętam,ale na bank podczas zachodu słońca...Mam przebłyski,że wokalistka trzyma gitarę,ma chyba na sobie ciemne okulary...
Watki bez odpowiedzi przenioslem do kosza. Ten z poprzednimi propozycjami dostepny jest TUTAJ, do wgladu dla poszukiwaczy ;)
Sam rowniez szukalem Twojej zguby, ale bez skutku i poki co brak pomyslu kto mogl to spiewac. Pierwsze skojarzenie padlo na Shanie Twain, Sheryl Crow czy wlasnie Alanis Mirossette (wkleiles jej klip poprzednio), ale to raczej znane wokalistki, a w poprzednim watku sugerowales, ze moze to byc ktos malo znany. Moze jeszcze mi cos wpadnie do glowy ;)
Niritti,aranżacja podobna do w/w Jevel...Z tym,że wokalistka ma ciemne włosy,na dworze jest bardziej zmrok (zachód słońca...) ale poza tym sceneria bardzo zbliżona :)
Mnie się te klimaty kojarzą z Alanis Morisette albo Sheryl Crow, może to któryś z ich kawałków
madwoman, być może.Chociaż "przetrzepałem" już utwory w/w Pań i nic :( Bardziej obstaję,że to może być mniej znana wokalistka.Taka piosenkarka "jednego hitu"...Cholera,a miałem tyle kaset wideo z nagranymi teledyskami z tamtych lat 90'...