I think for you - piosenka z takim refrenem lub bardzo podobnym
Witam. Szukam nazwy piosenki w której refren brzmi mniej więcej tak: "I think for you" dalej jest taka super melodia. Właściwie to są kluczowe słowa bo ona nie zawiera dużo słów więcej jest w niej melodii przynajmniej z tego co kojarze. Kiedyś dosyć często można było ją usłyszeć w radiu teraz już z rzadka. Podejrzewam, że została wyprodukowana na przełomie lat 1998-2006. Ostatnio usłyszałem ją w przerwie wczorajszego meczu Borusia Dortmund - Bayern Monachium jakby ktoś oglądał :P Proszę o waszą pomoc drodzy użytkownicy :)
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Pomoże ktoś?
Nie wiem tu są jakieś skróty [link:mecze24.pl]
może jest?A jak nie to spróbuj poszukać sam i wkleić nam link z podanym czasem
Niestety nie ma. Piosenka jest dosyć znana tylko nie moge sobie przypomnieć tytułu. Powiedziałbym, że ta piosenka przypomina mi stylem kogoś takiego jak Remady.
No to jeszcze nie tak.Jeśli pamiętasz rytm spróbuj to nam zagwizdać lub zanucić np.tu [link:vocaroo.com] lub na komórkę bądź jeszcze coś innego i wrzucić nagranie na jakiś hosting np.http://www.zippyshare.com/?locale=pl
Macie, słuchajcie mojego arcydzieła :D [link:vocaroo.com]
Może teraz ktoś poznaje refren? :D
Jest! To jest to :) Dziękuje bardzo :P
Jednak to było I came for you :D Sory wprowadzałem was na zły tor :P
I jednak słów też jest więcej hehe :D
Ale zanucenie wiele pomogło ponieważ po słowach i opisie szukalibyśmy tego w nieskończoność :)
Mam coś w sobie z piosenkarza haha :D Dzięki jeszcze raz!