werku....ale mi chodzi o taki program który porówna szukane nagranie nie z bazą internetową, tylko z tym co mam w swoim kompie. Rozmawiałem z pewnym informatykiem i odpowiedział mi, że to jest łatwe do zrobienia, że trzeba stworzyć odpowiedni program.......i na tym się zakończyło....:(
Oj.Chyba źle się zrozumieliśmy :/ Napisałem " Akurat 4 była do rozpoznania :)" ponieważ ją znam tylko że Cool dał pierwszy odpowiedź.:)
Edit -przeczytaj PW
Dziękóweczki Werk dla Ciebie. Oczywiście jak się spodziewałem, obydwie, tj. 2 i 5....są w moich zbiorach i to w kilku wersjach, ale......skąd ja mam to wiedzieć!?
Naprawdę przydałby się program do rozpoznawania i wyszukiwania muzy we własnych zbiorach...oj przydałby się.
Odpowiedzi
4 to :"Clubzone - Passion Of The Night"
Podpinam się pod 2,3,5,,6 ponieważ 4 mam :)
Przydałby sie jakis program do rozpoznawania muzyki z własnych zbiorów. Okazuje się, że 4 też mam ale skąd miałem wiedzieć, że mam....
Akurat 4 była do rozpoznania :)
werku....ale mi chodzi o taki program który porówna szukane nagranie nie z bazą internetową, tylko z tym co mam w swoim kompie. Rozmawiałem z pewnym informatykiem i odpowiedział mi, że to jest łatwe do zrobienia, że trzeba stworzyć odpowiedni program.......i na tym się zakończyło....:(
Oj.Chyba źle się zrozumieliśmy :/ Napisałem " Akurat 4 była do rozpoznania :)" ponieważ ją znam tylko że Cool dał pierwszy odpowiedź.:)
Edit -przeczytaj PW
Podpinam się (in the moonlight when the eyes bright(??), at the midnight(??), In the moonlight when the stars light(??)) Może ktoś skojarzy coś.
2 wczoraj mi wpadła w ręce :D -> Poison Beat - Everybody(Wake Up In 1994)
A 5 dzisiaj -> Common Sense - Live It Up
Dziękóweczki Werk dla Ciebie. Oczywiście jak się spodziewałem, obydwie, tj. 2 i 5....są w moich zbiorach i to w kilku wersjach, ale......skąd ja mam to wiedzieć!? Naprawdę przydałby się program do rozpoznawania i wyszukiwania muzy we własnych zbiorach...oj przydałby się.
Mam 3 :Sexy Suicide - Diary of Moon. Okazuje się że to polska produkcja :) Mają naprawdę ciekawe nagrania. Polecam.
Czyżby jeszcze tylko 6 została?->Piccadilly - Gift 4 Love
Dzięki Werku za szósteczke. Chyba jeszcze nikt nie rozkminił jedyneczki.