Hej! Szukam piosenki z zajęć Zumby. Nie znam ani wykonawcy ani tytułu. W pamięć wpadło mi że w refrenie facet śpiewa niskim głosem 'bailando' zna może ktoś?
Szukam w miarę szybkiej piosenki, głos trochę podobny do Pitbulla (przynajmniej tak mi się wydaje), jedyne słowa które wychwyciłam to coś w stylu "oł ma seniorita" i później "mamacita". Ktoś coś kojarzy?
Szukam piosenki, śpiewa ja facet, zaczyna się mniej więcej tak:
Pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą pą pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą pą
I nie wiem, może to być po hiszpansku, aczkolwiek brak pewności. Taka skoczna :)
Odpowiedzi
@ciawcia
Dziękuję @Iwona1988 :-)
Hej! Szukam piosenki z zajęć Zumby. Nie znam ani wykonawcy ani tytułu. W pamięć wpadło mi że w refrenie facet śpiewa niskim głosem 'bailando' zna może ktoś?
@Queen121 może
Witam. Szukam piosenki ze słowami "vamos pa arriba vamos pa abajo".
@Iwona1988m może to:
Nie, to nie jest to.
Szukam w miarę szybkiej piosenki, głos trochę podobny do Pitbulla (przynajmniej tak mi się wydaje), jedyne słowa które wychwyciłam to coś w stylu "oł ma seniorita" i później "mamacita". Ktoś coś kojarzy?
@myrianei Może to?
Iwona1988, to to! Dzięki! :) Jakoś samej nie udało mi się znaleźć :)
Hej, szukam piosenki z 4.22 min :)
Szukam piosenki, śpiewa ja facet, zaczyna się mniej więcej tak: Pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą pą pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą pą I nie wiem, może to być po hiszpansku, aczkolwiek brak pewności. Taka skoczna :)
@Kasienka87
Witam. Szukam piosenki dosyć energetycznej. Gdzieś na początku pojawiają się słowa "al trabajo", więcej nie kojarzę.
co to za utwór