Szukam piosenki, śpiewa ja facet, zaczyna się mniej więcej tak:
Pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą pą pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą pą
I nie wiem, może to być po hiszpansku, aczkolwiek brak pewności. Taka skoczna :)
Poszukuję piosenki, śpiewa ją babka. W refrenie jest coś takiego "la la la (albo na na na), sa sa sa, ne ne ne...", a potem "italia (?) pamparam paramparampam".
Szukam piosenki, w której są słowa: "move your feet everybody, raise your hands in the air" .Słychać też (chyba) francuskie słowa. Wykonawca to mężczyzna...ktoś coś? ;)
Piosenka (chyba) z hiszpańskim tekstem, charakterystyczny w niej jest motyw cięcia drewna piłą, taką ręczną. Próbowałam przez track id, ale nie pomogło :(
Odpowiedzi
@myrianei Może to?
Iwona1988, to to! Dzięki! :) Jakoś samej nie udało mi się znaleźć :)
Szukam drugiej piosenki z nagrania :)
Szukam drugiej piosenki z 4.22 min nagrania :)
poszukuję piosenki tytul " esto Se baila asi " to jest taka szybsza wersja i można usłyszec "zumba " w refrenie :)
Szukam piosenki, śpiewa ja facet, zaczyna się mniej więcej tak: Pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą pą pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą, pa pa pą pą I nie wiem, może to być po hiszpansku, aczkolwiek brak pewności. Taka skoczna :)
poszukuję piosenki zaczyna się wolno, potem jest szybka w refrenie padają słowa dla mnie podobne do "due due due"
@madziazem, czy chodzi Ci o
@Kasienka87 proszę bardzo ;)
a Czy ktoś może kojarzy piosenkę z tego filmiku?
Poszukuję piosenki, śpiewa ją babka. W refrenie jest coś takiego "la la la (albo na na na), sa sa sa, ne ne ne...", a potem "italia (?) pamparam paramparampam".
Już znalazłam, może komuś też się przyda :)
Szukam piosenki, w której są słowa: "move your feet everybody, raise your hands in the air" .Słychać też (chyba) francuskie słowa. Wykonawca to mężczyzna...ktoś coś? ;)
Hej ;D Szukam szybkiej piosenki ze słowami work work work. nie jest to Lil Jon "Work" :)
Piosenka (chyba) z hiszpańskim tekstem, charakterystyczny w niej jest motyw cięcia drewna piłą, taką ręczną. Próbowałam przez track id, ale nie pomogło :(