Szukam piosenki, jest to reegaeton. Zaczyna się od dwóch słów wypowiadanych przez faceta, pierwszego nie pamiętam a drugie to "tajtanik" ( piszę fonetycznie, tak usłyszałam) lub coś podobnego. Ktoś kojarzy?
Szukam piosenki z zumby, a dokładnie z rozciągania. Nie pamiętam ani słowa. Mam tylko melodię w głowie. Kojarzy mi się z czymś zarówno hiszpańskim jak cygańskim. Początek dość wolny, refren szybki. Wiem, że nijaka podpowiedź ale może ktoś coś ??
Szukam piosenki takiej dość "dzikiej" bym powiedziała, nie jest po angielsku, w refrenie jest coś takiego:
(Bębny w tle)
......... BUM! Jeje jeje
i tak chyba 4 razy
Pomocy błagam bo ja kocham
Szukam w miarę szybkiej piosenki, głos trochę podobny do Pitbulla (przynajmniej tak mi się wydaje), jedyne słowa które wychwyciłam to coś w stylu "oł ma seniorita" i później "mamacita". Ktoś coś kojarzy?
Odpowiedzi
@madziazem co do drugiej piosenki to przyszło mi do głowy to:
Czy ktoś zna piosenkę zaczynająca się 15:09 na zajęciach była w wolniejszym tempie.
Znalazłam :)
Witam. Szukam piosenki ze słowami "vamos pa arriba vamos pa abajo".
Nie wierzę, że to może być to, praktycznie wrzuciłam ten tekst w Google
Nie, to nie to. W tamtej piosence refren jest wolniejszy.
@kamkot dziękuję baaaardzo :)
@Iwona1988 a może to:
Niestety, to nie to.
Szukam piosenki, jest to reegaeton. Zaczyna się od dwóch słów wypowiadanych przez faceta, pierwszego nie pamiętam a drugie to "tajtanik" ( piszę fonetycznie, tak usłyszałam) lub coś podobnego. Ktoś kojarzy?
Szukam piosenki z zumby, a dokładnie z rozciągania. Nie pamiętam ani słowa. Mam tylko melodię w głowie. Kojarzy mi się z czymś zarówno hiszpańskim jak cygańskim. Początek dość wolny, refren szybki. Wiem, że nijaka podpowiedź ale może ktoś coś ??
Szukam piosenki takiej dość "dzikiej" bym powiedziała, nie jest po angielsku, w refrenie jest coś takiego: (Bębny w tle) ......... BUM! Jeje jeje i tak chyba 4 razy Pomocy błagam bo ja kocham
@tamarka223 a może to:
@kamkot niestety nie, o wiele bardziej dynamiczna, i zapomniałam dodać że śpiewana przez faceta :)
Szukam w miarę szybkiej piosenki, głos trochę podobny do Pitbulla (przynajmniej tak mi się wydaje), jedyne słowa które wychwyciłam to coś w stylu "oł ma seniorita" i później "mamacita". Ktoś coś kojarzy?