piosenka dance / lata 90 / w tle głos kobiety
Witam Wszystkich!
Poszukuję piosenki, ale niestety niewiele pamiętam odnośnie słów - o ile tam były. Nie jestem pewna, ale coś mi się kojarzy, że jednak była to raczej piosenka gdzie była głownie melodia a w tle występował głos kobiecy, który powtarzał chyba kilkukrotnie taki fragment: "... tira dida dej - Ouoo - tira dida dej ...". Ten głos był taki przytłumiony. Po tym chyba następował jakiś bit/przejście melodii - nie wiem jak to ująć bo nie pamiętam dokładnie. Piosenka była chyba z lat 90 ewentualnie z początku lat 2000.
Ta piosenka chodzi za mną od dłuższego czasu ale za nic nie mogę sobie przypomnieć wykonawcy czy tytułu. Mam nadzieję, że może ktoś skojarzy o jaką piosenkę mi chodzi. Będę wdzięczna za wszelką pomoc :)
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
taki motyw jest w piosence KLF- 3 am eternal, ale tam jest dużo tekstu...
Nie, nie... niestety to nie to :/ tamta piosenka była zupełnie inna.
Wydaje mi się, że przez całą piosenkę powtarzał się co chwilę tylko tamten fragment. Było to trochę coś w stylu ATB - 9 PM.
Ponawiam pytanie.
Może to:
Ella Ray - La Di Da
Nie to także nie ta piosenka. To raczej na pewno było coś bardziej w stylu ATB - 9 pm albo BBE - 7 days and one week - sama melodia tylko co jakiś czas pojawia się głos kobiety.
To BBE skojarzyło mi się z taką piosenką:
To też nie to.
Andrea - time to pray
?
Nie to również nie ta piosenka.
Udało mi się znaleźć gdzieś w plikach nagrany fragment tej piosenki. Ten motyw powtarzał się kilka razy. Nie było więcej słów (żadnych zwrotek czy refrenów). Tylko ten motyw i sama melodia.
Ponawiam.
Tak!!! To jest to! Wielkie dzięki werk512 ! :)