nie mogę spać przez to ;)
mocnyJan
Użytkownik
Witam was serdecznie, wiem że to jest błacha prośba, lecz sprawa spędza mi sen z powiek, mianowicie szukam utworu z lat 1990-2005? dokładnie nie wiem gilem byłem, jak puszczali to w Vivie 'jak była jeszcze stacją muzyczną ;)))' w tym teledysku było coś typu akcja na innej planecie śpiewają przebrani ludzi a w refrenie coś takiego bez śmiechu, nie uczyłem się nigdy angielskiego... szeri doly is peoplo coś w tym stylu.. pomóżcie :(
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Może chodzi o Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) ?
nie to nie to, to nie jest teledysk bajkowy, animowany, normalnie tam ludzie występują, i przy okazji mi się przypomniało że utwór babki śpiewają, a pod koniec wokal jest mężczyzny ;)
a jak ci ludzie są przebrani? i jaki rodzaj muzyki?
może missy eliot- sock it to me?
eurodance, przebrani są za astronautów i w tym teledysku jest motyw że pokazane jest jak oni to kręcili
hit n' hide-space invaders, taki kosmiczny teledysk
przykro mi ale to nie to, artyści byli na innej planecie i w refrenie było "szeri is people a łąnciu x2 i dalej szeri is people" wiem mój angielski jest poniżej krytyki lecz 12 lat miałem j.niemiecki... i notabene nie umiem nim władać ;d
nikt nic ?!
A może chodzi o Aqua - Lollipop (Cadyman) ?
Z tamtego czasu okresu kosmos to świeci mi tylko to -
Wiem że Bob Sinclar miał piosenkę z motywem o kosmosie, jakaś rakieta coś, bodajże z 2005 roku, no ale tam to sam mężczyzna śpiewa.
Może C-Block - Keep Movin' ?
kurde nic z tych rzeczy, przypomniało mi się że pod koniec teledysku właśnie jak wchodził wokal mężczyzny to jest kadr jakby mu robili makeup.
dalej nic ?? :(:(