Piosenka ze starej składanki na kasecie
ppasikonikxd
Użytkownik
Poszukuję piosenki na której śpiewa kobieta i mężczyzna(mężczyzni). Refren śpiewa mężczyna, na koncu jest coś "fare - fire(?)", natomiast kobieta coś a'la "What do you going)(?) i coś o oczach"
Ta piosenka była na starej skladance na której są też takie piosenki jak: Dead Or Alive - You Spin Me Round Baltimora - Tarzan Boy
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
propozycja
Radiorama - Aliens
Coś w ten deseń :)
Nikt więcej nie ma pomysłu?
Może Radiorama "Fire"?
Niestety nie. Piosenka o którą mi chodzi jest mniej znana.
a to nie była czasem kaseta z cyklu Bogdan Fabianski? tu spis nagrań, są Dead or Alive i Baltimora m. innymi
[link:fabianski.com.pl]
Nie mogę jakoś znaleźć. Nie wiem jak ta piosenkę dokładniej opisać. Jest to piosenka spokojna, jak wcześniej napisałem mniej znana - praktycznie słabo. Dziwne jest to że piosenka znalazla się na skladance. Wlokalistka ma czysty głos.
A może chodzi o Monte Kristo - Lady Valentine, albo jakiś inny jego utwór?
To nie ta piosenka:(
Jeśli chodzi o podobny utwór do Radioramy - Aliens to może chodzić czasem o Trans-X - Living On Video, albo jego inne utwory, w których występowała również kobieta. Jeśli natomiast chodzi o piosenkę spokojną z duetem (kobieta i mężczyzna) to może chodzić o Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You. Takie moje dwie dosyć (skrajne) sugestie.
Niestety nie
Spróbuję jeszcze raz z dwoma propozycjami: -George Michael & Aretha Franklin - I Knew You Were Waiting (For Me), - Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins To Fall.
Nie to. Ta piosenka jest bardzo słabo znana.