Witam wszystkich, szukam piosenki z zajęć zumby, piosenkę śpiewa kobitka i zaczyna się ona od słów "la late zumba" (jeśli dobrze usłyszałam). W piosence powtarza się też jakieś "um bana eo eo um bana e" czy coś takiego :) jeśli ktoś kojarzy, to będę bardzo wdzięczna za podpowiedź :)
Odpowiedzi
Znalazłam swoją piosenkę - All my drinkers. Dziękuję za chęci ;)
@kamkot - jedyne, co mi się kojarzy, to Mohombi - Bumpy ride
@rarytasek to nie to :( ale początek jest bardzo podobny
czy zna ktoś może tytuł tej piosenki? https://www.facebook.com/MichaKurpetzumbafitnessinstruktorl/videos/10153716674113284/
@myrianei
@kamkot A może to?
Ciekawa strona [link:zumba.fit.pl] Szkoda, że nie jest już aktualizowana
@Iwona1988 to nie to ale dziękuję za pomoc :) na najbliższych zajęciach zapytam instruktorki co to za piosenka, bo już nie mogę wytrzymać :D
Szukam piosenki z zumby, ma takie bardzo wysokie piszczałki (flet?), nadają jakby celtycki klimat. Jest szybka. Bardzo proszę o pomoc :(
@otino Może to?
Piosenka z gwizdkiem... Ktoś chyba pytał o piosenkę z gwizdkiem. Nie wiem, czy rozpoznana, w każdym razie tutaj też gwizdek słychać ;-)
Witam wszystkich, szukam piosenki z zajęć zumby, piosenkę śpiewa kobitka i zaczyna się ona od słów "la late zumba" (jeśli dobrze usłyszałam). W piosence powtarza się też jakieś "um bana eo eo um bana e" czy coś takiego :) jeśli ktoś kojarzy, to będę bardzo wdzięczna za podpowiedź :)
@dzewelajna szukamy tego samego ? :P
znalazłam :)