A ja również szukam piosenki z zajęć. Cały czas mam w uszach ta piosenkę i nie mogę nic po tych słowach znaleźć. Słowa to zumba si si akajaci ( nie wiem jak to się pisze ). byłabym wdzięczna za podpowiedź.
hej, poszukują piosenki z zajęć z zumby. Piosenka dosyć powolna, trochę w stylu boolywoodzkim, śpiewana przez mężczyznę. Prawdopodobnie w języku hiszpańskim. Zaczyna się od słów (fonetycznie): "Ihe tu, ihe tu..", a następnie padają słowa: "me vinio.... porque teo baila... corazon..." Może ktoś z Was kojarzy:)
Odpowiedzi
@sahara7 Andy Quintero & Robert Taylor-Te veo bailando
Iwona1988 jesteś the best :D :D :D Szukałam tego tygodniami Pozdrawiam :* :* :*
Hej, szukam piosenki z zajęć, w słowach jest coś "loko loko", śpiewa mężczyzna, w miarę szybka. Może ktoś będzie wiedział
@Mia83 Może to?
też fajne :), ale to nie to
A ja również szukam piosenki z zajęć. Cały czas mam w uszach ta piosenkę i nie mogę nic po tych słowach znaleźć. Słowa to zumba si si akajaci ( nie wiem jak to się pisze ). byłabym wdzięczna za podpowiedź.
Dodaje kawałeczek utworu który dało mi się nagrać, najbardziej słychać od minuty 00:20. słowa si si si si si to chyba refren.
oj przepraszam za szybko wysłałam.
hej, poszukują piosenki z zajęć z zumby. Piosenka dosyć powolna, trochę w stylu boolywoodzkim, śpiewana przez mężczyznę. Prawdopodobnie w języku hiszpańskim. Zaczyna się od słów (fonetycznie): "Ihe tu, ihe tu..", a następnie padają słowa: "me vinio.... porque teo baila... corazon..." Może ktoś z Was kojarzy:)
Mam bardzo słabe nagranie i jeśli ktoś coś rozpozna będę wdzięczna
Ktoś, coś? ;)
kasiex28
Hej szukam 2 piosenek , będę wdzięczna za pomoc :)
@Kasienka87 druga piosenka:
@Kasienka87 pierwsza piosenka: