Szukam piosenki, której słowa (prawdopodobnie w refrenie) brzmią mniej więcej tak:
... think about you. away away away. lub ... without you, new way new way new way albo w innej kombinacji.
Jest to głos damski.
stare/nowe? może ice mc- think about the way?
nie wiem nic o tej piosence, kolega mial ja jako dzwiek przy polaczeniu i uslyszalem tylko tyle co napisalem. to spokojna piosenka spiewana przez kobiete, pewnie o milosci
ponawiam prośbę
A możesz trochę pomolestować kolegę żeby udostępnił sampel do odsluchu?
gdybym mial taka mozliwosc to szukalbym aplikacjami typu shazam albo trackid. niestety juz tego nie ma i sam nie wie co to bylo
Może to?:
albo: www.dailymotion.com/video/xftyqu_rihanna-fading-news-song-2010-loud_music
Nie jest to żadna z podanych piosenek. Mówię że kobieta śpiewa a tu proponują Timberlaka :D
na dailymotion jest kobieta Rihanna
Dałem linka
Napisałem że nie jest to ZADNA z piosenek więc logiczne że przesłuchalem obie. Szukajmy dalej ;)
chociaż inne słowa ale strzelę Jamelia - Something About You
niestety to nie to... :(
podbijam
Dorzuce swoje 3 grosze:
Tamia - The Way I Love You
kurde noga, wciąż nie to :(
Odpowiedzi
stare/nowe? może ice mc- think about the way?
nie wiem nic o tej piosence, kolega mial ja jako dzwiek przy polaczeniu i uslyszalem tylko tyle co napisalem. to spokojna piosenka spiewana przez kobiete, pewnie o milosci
ponawiam prośbę
A możesz trochę pomolestować kolegę żeby udostępnił sampel do odsluchu?
gdybym mial taka mozliwosc to szukalbym aplikacjami typu shazam albo trackid. niestety juz tego nie ma i sam nie wie co to bylo
Może to?:
albo: www.dailymotion.com/video/xftyqu_rihanna-fading-news-song-2010-loud_music
Nie jest to żadna z podanych piosenek. Mówię że kobieta śpiewa a tu proponują Timberlaka :D
na dailymotion jest kobieta Rihanna
Dałem linka
Napisałem że nie jest to ZADNA z piosenek więc logiczne że przesłuchalem obie. Szukajmy dalej ;)
chociaż inne słowa ale strzelę Jamelia - Something About You
niestety to nie to... :(
podbijam
Dorzuce swoje 3 grosze:
Tamia - The Way I Love You
kurde noga, wciąż nie to :(