Niestety aplikacja nie rozpoznała utworu. Wiem,że w tekście powtarza się mniej więcej:sa sa sa....simbaleo....a później samba samba eeee.W. refrenie jakby spiewalo kilka osob
@kryzysowanarzeczona
A może poszukaj czegoś o tytule lub wykonawcy "la cosa buena", bo tylko to brzmi mi podobnie do tego, co napisałaś "la sposa buena".
Odpowiedzi
Zainstalowalam aplikację i mam nadzieję,że dziś się dowiem jaka piosenka chodzi mi po głowie.Dzięki za podpowiedź :-)
Niestety aplikacja nie rozpoznała utworu. Wiem,że w tekście powtarza się mniej więcej:sa sa sa....simbaleo....a później samba samba eeee.W. refrenie jakby spiewalo kilka osob
@kryzysowanarzeczona A może poszukaj czegoś o tytule lub wykonawcy "la cosa buena", bo tylko to brzmi mi podobnie do tego, co napisałaś "la sposa buena".
Czy ktoś może kojarzy co to za piosenka? https://www.instagram.com/p/BAUnPhnJpvj/
@Paraiso Wydaje mi się, że to ta piosenka tylko nie wiem, czy ta wersja
Tak tak to ta tylko w wolniejszej wersji! Dziękuję ;)
Ja szukam szybkiej piosenki, gdzie często pojawia się "bomba". W międzyczasie jest wstawka z salsy albo samby. Może ktoś kojarzy?
może ta :)
Niestety nie :(
@myrianei Mi się kojarzy tylko to
Ewentualnie ta
Dziękuję Wam, ale to niestety nie te :( ta której szukam jest szybka i elektroniczna
@myrianei A czy mogłabyś powiedzieć kto śpiewa piosenkę: mężczyzna czy kobieta? Sprawdzałaś na youtube? Tam jest dużo piosenek z "bombą" w tytule.
Może to?
Śpiewana przez mężczyznę chociaż w piosence tekstu jest mało. Słyszałem na zajęciach u instruktora u którego byłam raz, na youtubie znaleźć nie mogę