Witam. Jesteście wielcy, znalazłam tu chyba z tysiąc piosenek, któryc szukałam!:)
A znacie może taką, gdzie śpiewa dziewczyna, a w refrenie jest coś w stylu "dekadente, dekadente"...? :)
Witam. Jesteście wielcy, znalazłam tu chyba z tysiąc piosenek, któryc szukałam!:)
A znacie może taką, gdzie śpiewa dziewczyna, a w refrenie jest coś w stylu "dekadente, dekadente"...?
Witam, szukam piosenki. Tempo szybkie, ale refren wolniejszy. Śpiewa facet. W refrenie coś jakby cintura cintura cintura oleoleole...
Jestem wdzięczna za wszelkie sugestie co to może być ;)
Szukam piosenki Menea la pera, ale nie w tradycyjnym wydaniu, tylko w szybszej wersji.
Przejrzałam google i jutub i niestety brak oczekiwanego rezultatu...
Odpowiedzi
Witam. Jesteście wielcy, znalazłam tu chyba z tysiąc piosenek, któryc szukałam!:) A znacie może taką, gdzie śpiewa dziewczyna, a w refrenie jest coś w stylu "dekadente, dekadente"...? :)
Witam. Jesteście wielcy, znalazłam tu chyba z tysiąc piosenek, któryc szukałam!:) A znacie może taką, gdzie śpiewa dziewczyna, a w refrenie jest coś w stylu "dekadente, dekadente"...?
@rozpoznajmy_ tylko to mi się skojarzyło
Witam. Szukam piosenki, która na początku ma słowa w stylu "boom ferato boom boom imapto" czy coś podobnego.
kamkot - niestety to nie to, ale piosenkę zachowam, bo mi się podoba:)
Witam, szukam piosenki. Tempo szybkie, ale refren wolniejszy. Śpiewa facet. W refrenie coś jakby cintura cintura cintura oleoleole... Jestem wdzięczna za wszelkie sugestie co to może być ;)
Czesc, a taka piosenka vi vi vi vi yo te quiero,
Rozpozna ktoś coś z tych trzasków?
Szukam piosenki ze słowami "eres conmigo y dale mas mas mas".
Psychoqueen17
Kojarzy mi się tylko Major Lazer-Loose yourself
Kasiex 28 to jest Express yourself chugether World Fusion zumba
Iwona1988
Cześć czy z tego pliku ktoś rozpozna?
Szukam piosenki Menea la pera, ale nie w tradycyjnym wydaniu, tylko w szybszej wersji. Przejrzałam google i jutub i niestety brak oczekiwanego rezultatu...