poszukuje piosenki z zumby słyszałam ją podczas warm-up'u.
Jedyny tekst jaki pamętam z piosenki to: "rikki ki" śpiewane dość wysokim głosem. Z góry dzięki za pomoc!
Szukam piosenki z zumby, bardzo energetyczna, u nas jest na rozgrzewce, usłyszałam tekst mniej więcej "3, 2, 1 are you ready for my step". Pomocy! Już od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie
błagam bo zaraz nie wytrzymam. Nie pamietam charakterystycznych jakiś nazw czy momentów aczkolwiek instruktorzy robia do tej piosenki killer'a na rece blagam cokolwiek na rece wam wpada na mysl wstawcie!
Odpowiedzi
Serdecznie dziękuję Iwona1988! Nawet nie wiesz jak długo jej szukałam ;)
z la cintura to tylko kojarzę to :)
tam w tej piosence jest w refrenie cos w rodzaju ajamo ajamo .... pociamo pociamo ... i potem cintura cintura
Witam wszystkich,
poszukuje piosenki z zumby słyszałam ją podczas warm-up'u. Jedyny tekst jaki pamętam z piosenki to: "rikki ki" śpiewane dość wysokim głosem. Z góry dzięki za pomoc!
Szukam piosenki z zumby, bardzo energetyczna, u nas jest na rozgrzewce, usłyszałam tekst mniej więcej "3, 2, 1 are you ready for my step". Pomocy! Już od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie
Szukam tytułu tej piosenki. Proszę o pomoc. :)
elka25
A ja szukam piosenki tekst: shake shake ....break break .... oley
Szukam jeszcze piosenki, gdzie śpiewa kobieta, coś Ala tango.
a ja szukam szybkiej piosenki i w niej jest supero supero supero superooooo superroooo jakoś tak ;) może ktoś wie a o jaką chodzi ?
Witam Ostatnio na Zumbie nagrałam, piosenka strasznie mi się podoba a nie mogę jej nigdzie znaleźć.Pomoże ktoś?
@palczita
Szukam piosenki po hiszpansku zwrotki wolno spiewane refren szybko, miedzy tym rytm jak bicie serca
błagam bo zaraz nie wytrzymam. Nie pamietam charakterystycznych jakiś nazw czy momentów aczkolwiek instruktorzy robia do tej piosenki killer'a na rece blagam cokolwiek na rece wam wpada na mysl wstawcie!