Szukam piosenki z zumby! ;)
Jest dość spokojna; przed refrenem na 100 % są słowa "esta noche", a w refrenie pojawia się tekst typu:"Mami, la gente me esta rosa".
Będę bardzo wdzięczna :)
niestety to nie to. w tej piosence, o którą mi chodzi w refrenie jest powtarzane "mami/papi" czy coś w tym stylu. ona jest całkowicie spokojna. i na koncu refrenu jest takie pojedyncze " E-O-E-O ", potem powtarza się to jeszcze raz.
Odpowiedzi
gosinka82 travesuras
Tammrra - Zgadza się, o to mi chodziło! Dziękuję :) :)
Witam, szukam piosenek z zumby, może ktoś coś akurat skojarzy :)
Jedna leci mniej więcej tak "Waki tawaki tawaki tawaki zumba eee zumba uuu"
A druga ma bardziej afrykańskie rytmy i w refrenie jest "Zum Zum .... Zum Zum"
Będę wdzięczna za odpowiedzi :)
Szukam piosenki z zumby! ;) Jest dość spokojna; przed refrenem na 100 % są słowa "esta noche", a w refrenie pojawia się tekst typu:"Mami, la gente me esta rosa". Będę bardzo wdzięczna :)
salsation , może ta druga to ta?
Z esta noche kojarzy mi się tylko:
niestety to nie to. w tej piosence, o którą mi chodzi w refrenie jest powtarzane "mami/papi" czy coś w tym stylu. ona jest całkowicie spokojna. i na koncu refrenu jest takie pojedyncze " E-O-E-O ", potem powtarza się to jeszcze raz.
znalazłam właśnie tekst refrenu:
"mami la fiesta esta sabrosa mira como es la cosa con zumba todo goza eoeo
mami la fiesta esta sabrosa mira como es la cosa con zumba todo goza eoeo
baby hoy te siento vibrar
en la pista quiero volar
baby entre mis sueños estas esta noche" tylko nigdzie nie moge znaleźć tytułu piosenki i co za tym idzie wersji mp3
Juntos Los Dos
dziekuje! :)
Czy ktoś pomoże mi w odnalezieniu tej piosenki? ;) Z góry przepraszam za jakość nagrania.
W jakim formacie powinny być wstawione pliki głosowe?
Kojarzy ktoś piosenkę ze słowami w refrenie la sintura sintira sintura, wcześniej jest cos jakby ajamo ajamo?
heeelp
silva Kojarzy mi się tylko to