a czy ktoś namierzył ta melodie która pojawiła się tylko w odcinku z tymi chłopakami co zrobili jatke w centrum handlowym? Nie mam na myśli utworu "Nara"
dzięki za szybką odpowiedź, ale to nie jest żaden z tych (właśnie sprawdziłem Twoje tytuły). To była sama melodia. Jeszcze wolniejsza niż "Nara" z czołówki. Pamiętam że pojawiła się na końcu odcinka i weszła na napisy końcowe. Później już się nie pojawiła w tych odcinkach które widziałem. Przewałkowałem youtuba z tym odcinkiem, ale tego nie znalazłem. Odcinek pochlastany jest na części które niekoniecznie do siebie pasują, ale końcowego nie znalazłem.
sprawdź czy to było dokładnie takie zakończenie bo osobiście już nie pamiętam dobrze tego odcinka. Osobiście też wątpie aby twórcy serialu umieszczali w serialu melodie których nie dałoby się później rozpoznać no ale cóż wszystko jest możliwe.
czy ktoś oglądał ten odcinek gdzie gość porywa dzieci na gre i każe im godzinami stać?? jeśli tak to proszę napiszcie mi co to za kawałek na końcu leciał?
Odpowiedzi
http://pl.youtube.com/watch?v=vhh3TSw8ac0
dzięki! :face-devil-grin:
nie pamiętam który konkretnie ale któryś z tych.
Przewałkowałem youtuba z tym odcinkiem, ale tego nie znalazłem. Odcinek pochlastany jest na części które niekoniecznie do siebie pasują, ale końcowego nie znalazłem.
Edwyn Collins - A Girl Like You
Filter - Hey Man, Nice Shot
Bush - Glycerine
Joan Osborne - One Of Us
są to piosenki z wokalem ale może dana melodia jest akurat zaczerpnięta z któregoś z nich.
ale 100% pewności nie mam. To na bank była melodia. Może jeszcze na to trafie kiedyś to napisze o co mi chodziło. Wielkie dzięki za pomoc.
sprawdź czy to było dokładnie takie zakończenie bo osobiście już nie pamiętam dobrze tego odcinka. Osobiście też wątpie aby twórcy serialu umieszczali w serialu melodie których nie dałoby się później rozpoznać no ale cóż wszystko jest możliwe.