czyś Ty przypadkiem nie pomylił WWO z Trzecim Wymiarem ? :D z tego co się orientuje WWO nie ma kawałka Inni niż wszyscy.
Ej nie podskakuj jestem przejebany w smaku z braku laku jednym panczem brachu ściągam łachów (?) z tracków niczym snajper z dachu stracilem rachube brachu ile łachów lezy w piachu ej chlopaku na c@&j dissy mi szkoda kul fatum ? mysle sobie rapuj rapuj dla kumatych na tym tracku i tak stratuje frustratow banda glupich znawcow rapu i tak nie bede mial z was smaku
Ooo Nie xD Trzymajcie Mnie Bo Padne :D Każdy Kto Siedzi W Temacie, Interesuje Sie Polskim Rapem, Hip-Hop'em i Wql Kulturą Hip-Hop'ową Nigdy By Nie Palnął Takiej Głupoty...
*
CommentAuthorAnonim * CommentTime16 - 03 - 2009
Macie może tekst tego skitu przed piosenką inni niż wszyscy grupy WWo.??
Hahahahahahahah xD Teraz Ten Ktoś Powinien Sam Do Siebie Powiedzieć - "Głupote Plote..." Jak To Leciało Na Tracku Tede'go, pt. "Drin Za Drinem" Pozdrawiam Wszystkich Hip-Hop'owców, MC's czyli Raperów ( Gdyby Ta Osoba Miała Problem Z Ogarnięciem Co To Znaczy xD ):face-devil-grin:
Kolega sie wypowiada, ze ktos glupote palnal, a sam wcale nie lepszy. To nie jest drin za drinem tedego tylko 3w i kawalek inni niz wszyscy. "Kazdy kto interresuje sie polkim hh" - wlasnie widac jak bardzo w tym siedzisz. Jeszcze innych poprawiasz.
Odpowiedzi
Ej nie podskakuj jestem przejebany w smaku z braku laku
jednym panczem brachu ściągam łachów (?) z tracków niczym snajper z dachu
stracilem rachube brachu ile łachów lezy w piachu ej chlopaku
na c@&j dissy mi szkoda kul fatum ? mysle sobie rapuj rapuj
dla kumatych na tym tracku i tak stratuje frustratow
banda glupich znawcow rapu i tak nie bede mial z was smaku
*
CommentAuthorAnonim
* CommentTime16 - 03 - 2009
Macie może tekst tego skitu przed piosenką inni niż wszyscy grupy WWo.??
Hahahahahahahah xD Teraz Ten Ktoś Powinien Sam Do Siebie Powiedzieć - "Głupote Plote..." Jak To Leciało Na Tracku Tede'go, pt. "Drin Za Drinem"
Pozdrawiam Wszystkich Hip-Hop'owców, MC's czyli Raperów ( Gdyby Ta Osoba Miała Problem Z Ogarnięciem Co To Znaczy xD ):face-devil-grin:
Peace
to w "" odnosi się do tekstu Tede'go bodajże ósmy rym pierwszej części kawałki "Drin za drinem"
Tyle w temacie..
pozdr