Hej a ja szukam piosenki która zaczyna się takimi charakterystycznymi syrenami krótkimi przerywanymi a w samej piosence kilka razy powtarzaja słowo magnifice lub z angielskiego magnifique.
Hej, szukam piosenki śpiewanej przez kobietę, rozpoczyna się spokojnie ( pam pam pampam) i kobitka śpiewa coś jakby You show me coś tam i zaczyna się jazda :D Później jest coś jakby rap. Nie mogę się skupić na słowach w trakcie zumby, a później mi wszystko wylatuje z głowy i zostaje melodia :D
1) szybkie tempo, początek- "dam cziki dam cziki du dam dam cziki dam cziki du dam dam" i potem zwrotka "woj..."- hiszpańska
2) coś w stylu rapu- początek "bom boro bom boro bom boro bom" i potem jeszcze: jupijajaj jupi jej jupi ju
Witam
Mam pytanie o piosenkę, która zaczyna się że dzwoni telefon, odbiera kobieta, piosenka nie jest chyba po angielsku, raczej jakaś latynoamerykańska , potem w refrenie śpiewa facet coś tam coś tam "venture" "ventura" nie wiem dokładnie i na koniec też chyba dzwoni telefon. Dosyć wolny utwór. Może ktoś pomoże
Odpowiedzi
wstawiam, może ktoś szuka :) Mnie szczęśliwie udało się ją wreszcie odnaleźć :)
A piosenka w które gdzieś w połowie męski głos pyta "are you tired" -piosenka po hiszpansku chyba
@silva wydaje mi się, że to może być to:
Hej a ja szukam piosenki która zaczyna się takimi charakterystycznymi syrenami krótkimi przerywanymi a w samej piosence kilka razy powtarzaja słowo magnifice lub z angielskiego magnifique.
Hej, szukam piosenki śpiewanej przez kobietę, rozpoczyna się spokojnie ( pam pam pampam) i kobitka śpiewa coś jakby You show me coś tam i zaczyna się jazda :D Później jest coś jakby rap. Nie mogę się skupić na słowach w trakcie zumby, a później mi wszystko wylatuje z głowy i zostaje melodia :D
@kamka tak to :)
Kropka88 to piosenka, która pochodzi z ZINu 59 Jack U feat. Kiesza Take U There
Kapsel,dzięki wielkie :)
Hej, poszukuję dwóch piosenek:
1) szybkie tempo, początek- "dam cziki dam cziki du dam dam cziki dam cziki du dam dam" i potem zwrotka "woj..."- hiszpańska 2) coś w stylu rapu- początek "bom boro bom boro bom boro bom" i potem jeszcze: jupijajaj jupi jej jupi ju
Będę wdzięczna za pomoc! :)
Zumbiaak01 pierwsza piosenka to może El Tiki?
Myrianei to niestety nie ta. :(
Zumbiaak01 a moze ta?
Też nie. :(
Witam Mam pytanie o piosenkę, która zaczyna się że dzwoni telefon, odbiera kobieta, piosenka nie jest chyba po angielsku, raczej jakaś latynoamerykańska , potem w refrenie śpiewa facet coś tam coś tam "venture" "ventura" nie wiem dokładnie i na koniec też chyba dzwoni telefon. Dosyć wolny utwór. Może ktoś pomoże
Hej Szukam piosenki z zajęć tekstu jest mało powtarza się DA DA DA a w tle leci dzwięk podobny do kozy :)