Cześć. Szukam piosenki, dość szybkiej, w której pojawia się między innymi okrzyk "zu-zumba!" i jakieś takie "yo se, yo se, yo se..." czy coś tego typu. Oczywiście poza tym jest dużo innego tekstu, ale tylko to dałam radę zapamiętać. Pozdrawiam :D
szukam piosenki w której przez cały czas słychać chyba gitarę basową. tempo piosenki średnie-szybkie, tańczy się dosyć szybko w refrenie. tekst raczej po angielsku ale nie wychwyciłam żadnych słówek niestety. może ktoś skojarzy z opisu???
Hej Szukam piosenki która jest bardzo rytmiczna, szybka, i jak dla mnie wesoła :) w swoim tekście ma słowo sensual ( raczej w refrenie) i wydaje mi się że jest coś w stylu oooooooooooooo !
Proszę was o pomoc dziewczyny.
Nie jest to na pewno piosenka "Menea la Pera" ani "Fanática Sensual"
pozdrawiam
Odpowiedzi
Hej, Ktoś szukał czegoś z "sinula" - Tippy toe
@ILoveZumba
szukam piosenki w tekście której wychwyciłam słowa coś jakby mas mas mas, kilka razy powtarzane w refrenie. może jakieś pomysły ktoś ma?
może Pegate mas
@kasiex28 a może to ta piosenka?
Znacie tytuł utworu? https://www.facebook.com/evelina.mank/videos/1657067501200995/
Szukam piosenki która zaczyna się od lej lej lej lej lej lej la, w refrenie ma coś w stylu la baj la.
Cześć. Szukam piosenki, dość szybkiej, w której pojawia się między innymi okrzyk "zu-zumba!" i jakieś takie "yo se, yo se, yo se..." czy coś tego typu. Oczywiście poza tym jest dużo innego tekstu, ale tylko to dałam radę zapamiętać. Pozdrawiam :D
silva - tylko do kojarzy mi się z lej lej lej la
szukam piosenki w której przez cały czas słychać chyba gitarę basową. tempo piosenki średnie-szybkie, tańczy się dosyć szybko w refrenie. tekst raczej po angielsku ale nie wychwyciłam żadnych słówek niestety. może ktoś skojarzy z opisu???
paula89 to znam i to nie to :/
co to może być za utwór?
Hej Szukam piosenki która jest bardzo rytmiczna, szybka, i jak dla mnie wesoła :) w swoim tekście ma słowo sensual ( raczej w refrenie) i wydaje mi się że jest coś w stylu oooooooooooooo ! Proszę was o pomoc dziewczyny. Nie jest to na pewno piosenka "Menea la Pera" ani "Fanática Sensual" pozdrawiam