Chciałbym odświeżyć temat bo mam podobny problem. Sprawdziłem tytuły, które podaliście, ale to nie o ten utwór mi chodzi. Utwór,a chyba raczej remix który próbuje znaleźć jest definitywnie na podkładzie "get get down". Co mogę powiedzieć śpiewa, a raczej podśpiewuje kobieta, wydaje mi się, że w języku francuskim. Tak ze słuchu: sempe... noł mi mora soł... aj lont let to go. Utwór znam z jednego mix-a. Wykonawca: Dj fast, Tytuł albumu: Sesiones de la noche 2007, Rok: 2006, Gatunek: Disco, Za pomoc będę bardzo wdzięczny :face-smile:
Napiszę tak jak kolega wcześniej TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK !! Serdeczne dzięki mankiewicz. Nawet nie wiesz ile ja tego tytułu szukałem. A tutaj wystarczyło kilka godzin żeby otrzymac odpowiedź. Nie znałem wcześniej tej strony. Chyba się normalnie tutaj zarejestruje. :face-smile:
Odpowiedzi
da da din da didą no...
ALbo nie wiem Day After Day?
nic z wyżej wymienionych :/
Utwór znam z jednego mix-a.
Wykonawca: Dj fast,
Tytuł albumu: Sesiones de la noche 2007,
Rok: 2006,
Gatunek: Disco,
Za pomoc będę bardzo wdzięczny :face-smile:
Serdeczne dzięki mankiewicz. Nawet nie wiesz ile ja tego tytułu szukałem. A tutaj wystarczyło kilka godzin żeby otrzymac odpowiedź.
Nie znałem wcześniej tej strony. Chyba się normalnie tutaj zarejestruje. :face-smile: