Szukam teledysku. Myślę, że jest to końcówka lat '90 lub początek '00. Piosenkarz puszcza wodę do wanny i wychodzi na korytarz, woda z wanny zalewa łązienkę i pęka podłoga a woda przelewa się piętro niżej do mieszkania. Wolne R&B. Wydaje mi się bardzo znana. :) Bałagam !! Pomocy. Piosenkarz, chyba mulat, robi to specjalnie, by zalać mieszkanie niżej.
Szukam piosenki z zumby, ma taki wakacyjny klimat (przynajmniej dla mnie ;d) a jedyne słowa, które pamiętam to ' mi corazon' 'te quiero mas' i jeszcze 'la selfe mi/ni' ale możliwe, ze niekoniecznie dobrze usłyszałam , z góry dziękuje za pomoc ; )
Witam, szukam piosenki z zumby, gdzie jest sampel z utworem "Dla Elizy",śpiewali po hiszpańsku/portugalsku, bit bardziej hip hopowy. Wiem, że mało informacji, ale wierzę, że ktoś to znajdzie!
Witam, poszukuję nazwy utwory. Osoba śpiewa go chyba w języku greckim, w utworze słychać często ooo aaa eee uno do tres. Utwór popularny i od razu wpada w ucho ale kompletnie zapomniałem wykonawcy i nie chodzi mi o don omar, pitbul, DyCy
Odpowiedzi
prosze o syzbką odpowiedź ;)
Najnowszy HIT!!
Wiem, że mało informacji, ale wierzę, że ktoś to znajdzie!