Poszukuję piosenki do której wiem, że pojawiało się słowo na m, śpiewała kobieta, bardziej nowoczesna piosenka, trochę takie latino wplecione i dużo się do tego twerkowało. Leciało to na zumbie w hotelu Riva w Bułgarii, jeśli to też przydatne jest :) :) :)
szukam takiej piosenki, nie jest to żadna nowość niewiele słów niestety umiem z niej wyłapać w refrenie pojawia się coś jakby prengo/tengo/vengo. prengo taratatatata, prengo.. co jest charakterystyczne to zwolnienie tempa na końcu. obracamy się machając łapką: adios adios adios mańana lalalala :) ktoś coś kojarzy takiego?
Odpowiedzi
Edit: Znalazłam. Gdyby ktoś poszukiwał:
Tytuł piosenki jest "Siente" i pochodzi ona z płyty Zumbatomic Volume 8, ale nie mogę jej znaleźć w wersji do ściągnięcia.
niewiele słów niestety umiem z niej wyłapać
w refrenie pojawia się coś jakby prengo/tengo/vengo. prengo taratatatata, prengo..
co jest charakterystyczne to zwolnienie tempa na końcu. obracamy się machając łapką: adios adios adios mańana lalalala :)
ktoś coś kojarzy takiego?
Znacie tytuł utworu? https://www.facebook.com/evelina.mank/videos/1657067501200995/
l
Potrzebuję bardzo tej piosenki, zaczyna się mniej więcej tak (dość znana, śpiewa ją kobieta)
Nananana nananana (dość szybkie jakby dźwięk gitary) u-u-uuuuu (wysoki głos) nananana nananana
kasiex28 Pod podanym linkiem nic nie ma. Wyświetla się, że materiał nie jest dostępny.
cześć;) szukam szybkiej i skocznej piosenki. na początku układu pojawia się klaskanie. wyłapałam słowo 'ritmo' i 'tekiera'(?) kojarzy ktoś?