Poszukuję piosenki z Zumby, która zaczynała się od radosnej, szybszej gry na trąbce (lub innym instrumencie dętym), a później była zwrotka brzmiąca coś w stylu "bałi bałi bałi pa, i esta (...) czika", a następnie "ooo, katajee", a w refrenie znów ta trąbka (czy coś tam). Kojarzy ktoś? Proszę, bo ciągle chodzi mi po głowie :D
Szukam piosenki, raczej szybkiej, pamiętam niestety tylko fragmenty :( jest coś w stylu para pa pam, dwa klaśnięcia w tle i tak parę razy i jeszcze mele mele mele mele(albo kilka innych podobnych slów bardzo szybko wymówionych) oj oj oj też parę razy? Śpiewa mężczyzna, ale na początku jest żeńskim głosem coś w stylu ai papi (ale nie jestem pewna bo dawno tego nie słyszałam)
Witam, szukam piosenki w rytmie latino/salsa. W refrenie skaczemy i krzyczymy "hey, hey, hey". Słychać też bębny i najpierw krzyczymy "pojedyncze" hey. Szukam bezskutecznie... :(
Hej, mamy na zumbie piosenkę w takim afrykańskim klimacie, zaczyna się jak piosenka w Królu Lwie: Nants'ngonyama bakithi baba,Sithi hu ngonyama... Wiem, że opis jest kiepski, ale może ktoś coś kojarzy...
Heja! wiele razy skorzystałam z tego zumbowego zbioru utworów, a teraz sama proszę o pomoc, bo mojego przeboju nie znalazłam. leci jakoś tak: "el tor la playa common che vaia" Kojarzycie?
Odpowiedzi
03 - Clea & Kim - Balkan Bachata
04 - QQ - One Drop (feat. Venomus)
a kończyła wypowiedź jakiegoś mężczyzny "bendito cza"
:D
02 - Fuse ODG ft. Angel - TINA
Kojarzy ktoś? Proszę, bo ciągle chodzi mi po głowie :D
Wiem, że opis jest kiepski, ale może ktoś coś kojarzy...