Tytuł piosenki z teledysku o Indianach.
Zespół wykonujący tę piosenkę pochodzi z północy. Jest duże prawdopodobieństwo, że tekst piosenki również jest w tym języku, a nie po angielsku.
Piosenka utrzymana w chłodnym klimacie, przejmująca, poruszająca, wolna. Niestety zupełnie nie kojarzę gatunku, ale na pewno nie jest to piosenka typowo imprezowa.
Co do teledysku: dwójka dzieci (w wieku ok. 7-10 lat) biega po polach z łukiem i strzałami. Są przebrani za Indian. Później pojawia się w teledysku czarny charakter - dorosły. Nie wiem jaka relacja między nimi zachodzi, ale pod koniec teledysku któraś ze stron wygrywa. Pamiętam, że była również scena z balonami albo kamieniami, które wybuchały. A przynajmniej tak mi się wydaje.
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?
Piosenka utrzymana w chłodnym klimacie, przejmująca, poruszająca, wolna. Niestety zupełnie nie kojarzę gatunku, ale na pewno nie jest to piosenka typowo imprezowa.
Co do teledysku: dwójka dzieci (w wieku ok. 7-10 lat) biega po polach z łukiem i strzałami. Są przebrani za Indian. Później pojawia się w teledysku czarny charakter - dorosły. Nie wiem jaka relacja między nimi zachodzi, ale pod koniec teledysku któraś ze stron wygrywa. Pamiętam, że była również scena z balonami albo kamieniami, które wybuchały. A przynajmniej tak mi się wydaje.
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Do człowieka od piosenki Milky Chance: gdybym nie miała w głowie teledysku, którego nadal szukam to uznałabym, że Twoja odpowiedź jest właśnie tą poprawną. Niestety to nadal nie to, ale dziękuję za zaangażowanie! (:
Piosenka należy raczej do tych nowszych. Obstawiam, że powstała między 2000, a 2014 rokiem. Nie dam sobie obciąć głowy, ani nawet palców, ale wydaje mi się, że głos był raczej męski.
Tym samym - podbijam jeszcze raz!
Indianie, męski głos... od razu pomyślałem o Empire Of The Sun - We Are The People, no ale nie pasuje do reszty opisu :(. Pozdrawiam :D.
Tyle ładnych piosenek, ale żadna nie jest tą moją wyśnioną! (: