Witam Poznaje ten utwór, słyszałem go na weselu moich znajomych, niestety niewiem czy była to aranżacja własna, na 99% jestem przekonany że wykonywał to zespół pod przewodnictwem tego pana [link:victoriasound.pl]. Jeśli ktoś ma ochotę niech napiszę i zapyta, na stronie są dane kontaktowe. Mam nadzieję że z moją pomocą uda się ustalić wykonawców tej piosenki.
Witam również próbuję pomóc w znalezieniu tego utworu ale jest ciężko bo wygląda mi to na tzw. "lokalną piosenkę" albo jest to własna piosenka zespołu albo może być np. cover. Popytam u swoich znajomych chałturników. Na pocieszenie mogę dodać że zarówno słowa jak i melodia są łatwe do wychwycenia więc skoro tak bardzo Ci zależy to ja bym np. zlecił nagranie tego utworu jakiemuś zespołowi weselnemu, bo piosenka jest bardzo prosta. Pozdrawiam
Odpowiedzi
Poznaje ten utwór, słyszałem go na weselu moich znajomych, niestety niewiem czy była to aranżacja własna, na 99% jestem przekonany że wykonywał to zespół pod przewodnictwem tego pana [link:victoriasound.pl]. Jeśli ktoś ma ochotę niech napiszę i zapyta, na stronie są dane kontaktowe. Mam nadzieję że z moją pomocą uda się ustalić wykonawców tej piosenki.
Orientował się ktoś w temacie i zna tytuł?