Hej :) Szukam piosenki śpiewanej przez kobietę zaczyna się słowami "Let's celebrate, let's celerate", dalej zwrotki po hiszpańsku, usłyszałam tylko "no me importa", szybka, są w niej dźwięki saksofonu/trąbki. Najczęściej jest na rozgrzewce, dzięki :)
Hej :) ponawiam swoje pytanie :) może ktoś coś słyszał i wie gdzie znaleść :) poszukuje piosenki zumbowej która na samym poczatku ma"zuu zuu zuumbbaa" a potem jak sie zacznie to" zumba africana, rumba africana.." a w refrenie ooo ooo oooooo.. ktos cos kojarzy??? mega chce ja miec :)
Hej. Poszukuję piosenki, która ma w refrenie coś w stylu "zumba aaaeeeae, zumba aeee" :P dosyć spokojna, śpiewa facet. Dodam, że nie jest to "zumba he, zumba ha" :) Ma ktoś jakieś propozycje? :)
Heej:) ostatnio na zumbie tańczyłyśmy do piosenki w stylu twist-rock'n'roll, w tekście na pewno było "rabbit rabbit", nigdzie nie mogę znaleźć, ktoś kojarzy?
Odpowiedzi
Szukam piosenki śpiewanej przez kobietę zaczyna się słowami "Let's celebrate, let's celerate", dalej zwrotki po hiszpańsku, usłyszałam tylko "no me importa", szybka, są w niej dźwięki saksofonu/trąbki. Najczęściej jest na rozgrzewce, dzięki :)
poszukuje piosenki zumbowej która na samym poczatku ma"zuu zuu zuumbbaa" a potem jak sie zacznie to" zumba africana, rumba africana.." a w refrenie ooo ooo oooooo.. ktos cos kojarzy??? mega chce ja miec :)