poszukuje tez piosenki w stylu indyjskim z zumby zapamiętałam tylko słowa rome ja napisalam tak jak sie wymawia a przynajmniej jak słyszalam zna moze ktos ? :)
Witam was! od pewnego czasu poszukuję bardzo energicznej, pobudzającej piosenki a jedyne co udało mi się z niej wyłapać to "antonio banderas" w słowach
hej, szukam piosenki z zumby, dosyć wolnej. głos męski. prawdopodobnie po hiszpańsku. refren: "iooo ... iaaa ...care(?)...". Ogólnie w tekście udało mi się jeszcze tylko 'loca' wyłapać :( Liczę na Waszą pomoc.
Szukam piosenki, która u nas jest na rozciąganie. Angielska piosenka ze słowami "tell me that you never leave me that you always be with me". Te słowa pojawiają się już na samym początku. Czy ktoś kojarzy?
Poszukiwana rockowa piosenka. Żadnej rock and roll tylko mocne brzmienie. Znacie jakieś z zumby? Leci mi w głowie non stop, a słów niestety żadnych nie kojarzę.
Odpowiedzi
od pewnego czasu poszukuję bardzo energicznej, pobudzającej piosenki a jedyne co udało mi się z niej wyłapać to "antonio banderas" w słowach
Czy tego szukasz?