Witam:)) szukam piosenki z zumby w refrenie są słowa tu y yo ..., jest dość spokojna. Jeśli macie jakieś pomysły co to może być, będę bardzo wdzięczna:))
Dziewczyny od kilku godzin bez przerwy szukam piosenki z reklamy zumba.com/polska która leci na vivie. jedyne słowa które tam można usłyszeć "la fiesta, {..} que no pare(? tu nie jestem pewna) la fiesta, ouuu". Nie daje mi to spokoju. Widziałam że było o nią pytanie ale nie znalazłam na nie odpowiedz :(
a jeszcze mtych starszych..mam prosbe pomozcie prosze .... piosenka z tych starszych.. slowa refrenu ze sluchu leca tak : abio dios a esto nos bara kante le du emino ..potem cos a le mleweo mlewero
a jeszcze mtych starszych..mam prosbe pomozcie prosze .... piosenka z tych starszych.. slowa refrenu ze sluchu leca tak : abio dios a esto nos bara kante le du emino ..potem cos a le mleweo mlewero
Odpowiedzi
slowa refrenu ze sluchu leca tak : abio dios a esto nos bara kante le du emino ..potem cos a le mleweo mlewero
slowa refrenu ze sluchu leca tak : abio dios a esto nos bara kante le du emino ..potem cos a le mleweo mlewero
bardzo bym prosila o pomoc