Piosenka, która leci na rozgrzewce :D "aj le le leeee zumbaaaaaaaaa .... zumba heee o hoo zumba heee o hoo" a potem jest takie -tiki nana nana bum bum , tiki nana nana bum bum"
poszukuje wolnej piosenki na zakonczenie zumby, takiej do rozciagania. Piękna wolna piosenka, damski wokal głos i styl podobny do Rihanny. Slyszałam ją u kolejnej prowadzącej, wiem, że woklaistka miała chyba na imie Amanda, ale niestety nie jestem pewna. Proszę o pomoc :)
witam wszystkich ! poszukuję dwóch piosenek z zumby... pierwsza jest szybka i skoczna i w refrenie wystęuje coś takiego jak : patnieren pertnieren albo papiren papiren.. :) a druga jest spokojniesza i tam z kolei jest coś typu : mami...miirra...albo mijaa :) nie znam języka więc piszę jak słychać :) POMÓŻCIEEE :)
Dziewczyny szukam piosenki, którą śpiewa mężczyzna z kobietą. Niestety słów żadnych nie pamiętam. Ale tańczymy do niej taki śmieszny układ jakbyśmy ściągały bieliznę i nią kręciły :) Może ktoś ma podobny układ i się skojarzy :)
Poszukuję 3 piosenek. W jednej na początku jakby krzyczał lil john, to nie jest work ani floor on fire piosenka nie jest do tańczenia tylko do ćwiczeń na mięśnie bardziej no nie wiem jak to wytłumaczyć :P a druga typu pop śpiewa dziewczyna Baby baby love... but I feel it's true... please... o o o o tyle usłyszałam :D trzecia jakiś reggaeton ladgo? śpiewaja co jakiś czas w refrenie. Byłoby miło za odpowiedzi :) pozdrawiam :)
poszukuje jednej piosenki, jest ona bardzo szynka juz od samego poczatku jest cos w stylu: ana labela labela labela pozniej jest bum bum in sexual (cos takiego slysze) i pozniej jest w wolniejszym tepie: penerico(chwila przerwy)penerico(chwila przerwy) penerico penerico penerico(bez przerw) bardzo prosze o pomoc!!
Odpowiedzi
"aj le le leeee zumbaaaaaaaaa .... zumba heee o hoo zumba heee o hoo" a potem jest takie -tiki nana nana bum bum , tiki nana nana bum bum"